Зірки «Сніданку з 1+1» знялися у кліпі нереальної краси

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Зірки «Сніданку з 1+1» знялися у кліпі нереальної краси (відео) | Зіркове життя | 1+1

Ведучі зустріли світанок під трепетні звуки бандури.

Поділитися:

До Дня Незалежності «Сніданок з 1+1» презентував натхнений ранковий ролик, у якому показав красу української природи. У ньому знялися ведучі ранкового шоу – Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв, які зустрічають світанок у найбільш мальовничих місцях: у горах, біля моря, у полі і скелях.

Відеокліп символізує «народження ранку». Спеціально для «Сніданку з 1+1» відомий український бандурист, виконавець та композитор Роман Гриньків створив ніжну та зворушливу мелодію. Він – Народний артист України, якого знає весь світ: бандурист-віртуоз збирав аншлаги у США, Канаді, Німеччині, Франції та Італії. Він експериментує з бандурою та поєднує її з музичними інструментами, які імітують звуки природи. Це й надихнуло команду «Сніданку з 1+1» на створення ролику до Дня Незалежності.

«Це досить сміливий експеримент нашої команди у такий спосіб висловити любов до своєї країни: до її стихій, багатств природних і людських. Бандура це великий символ. Музикант Роман Гриньків проклав їй шлях з минулого в сучасний світ. Цей трек Роман написав спеціально для «Сніданку». І ми даруємо цей музичний відеокліп усім із подякою за всі ранки, які ми проводимо разом!» – коментує директорка ранкового мовлення Юлія Жмакіна, яка є ініціатором створення кліпу.

З перших секунд на екрані з’являється сам музикант, який грає на бандурі, сидячи на схилі. Музичні ноти змішуються зі звуками ранкової природи – шумом вітру, води, щебетом птахів, рухом трави та «розмовою» польових коней. В атмосфері пробудження природи на різних локаціях з’являються ведучі «Сніданку з 1+1». За задумом режисера, вони грають роль провідників у світ природи та відчуттів.

Сильний та мужній Єгор Гордєєв у ролику підкорює скелю, жіночна Людмила Барбір у довгій червоній сукні з’являється на березі моря, грає з піском та водою. Добрий та мудрий Руслан Сенічкін блукає серед лісових дерев, а романтична та мрійлива Неля Шовкопляс серед тисяч колосків «пропливає» безмежним житнім полем. В ідилії з природою герої зливаються зі стихією та зустрічають ранок.

Зйомки відбулися в мальовничих куточках України – зокрема, біля Манявського водоспаду, Коростишівського кар'єру та Київського моря, на Трахтемирівському півострові та в лісах Карпат. Творці кліпу розповідають, що ці локації обрали не випадково – вони символізують характер кожного ведучого. Аби передати глядачу атмосферу пробудження природи, всі сцени знімали на сході сонця о 4 ранку.

Над створенням ролика працювала команда «Сніданку з 1+1». Режисер відеокліпу – Тетяна Алферова, оператор – Антон Іванов, звукорежисер – Дідківський Олександр, режисер монтажу — Роман Кудря.

Творці кліпу розповідають, що світанок – це завжди нова історія й великий шанс щасливого дня на рідній землі серед близьких людей. Команда впевнена, що яскраві барви української природи в поєднанні з бандурою кожного ранку даруватимуть глядачам «Сніданку з 1+1» приємні емоції, заряджатимуть енергією та надихатимуть на чудовий початок дня.

Найцікавіші новини про ведучих 1+1 читай на нашому сайті:

1. Телеведуча Марічка Падалко показала, як відпочила із сім'єю (відео)

2. Людмила Барбір і Дзідзьо вразили пристрастю на паркеті (фото)

3. Вдягнутися як королева: Неля Шовкопляс повторила квітковий образ Летиції

4. Сімейна ідилія: Як Осадча і Горбунов проводять час із маленьким сином

5. Які старі! Зірки 1+1 змінилися до невпізнаваності (фото)

Новини по темі