Українські актори в дитинстві: як змінилися Тарас Цимбалюк, Андрій Ісаєнко, Валерія Ходос та інші (фото)

Українські актори в дитинстві: як змінилися Цимбалюк, Ісаєнко, Ходос (фото)

Як змінилися актори відомих українських серіалів: Цимбалюк, Ісаєнко, Ходос, Нагрудний у дитинстві.

Поділитися:

Всі ми звикли бачити улюблених акторів на екранах у їхніх найкращих образах, але завжди цікаво подивитись на архівні фото. Ділимося добіркою свілин зірок серіалів "1+1 Україна". 

Андрій Ісаєнко 

Андрій Ісаєнко зіграв головну роль лікаря-переселенця з Сіверодонецька Михайла Гончара у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя". Вже цієї осені на “1+1 Україна” глядачі побачать продовження найпопулярнішого медичного серіалу. На глядачів чекає ще більше непередбачуваних поворотів в історії талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара.

Андрій Ісаєнко

Валерія Ходос

Цієї весни глядачі побачили одразу три серіали з Валерією Ходос у головній ролі. Акторка зіграла підступну вчительку у “Ціні втечі”. Хитру, яку піде по головам заради досягнення своєї мети Марію Бойко у авантюрній мелодрамі “Ніхто не ідеальний”. Стасю, яка робить все можливе, аби врятувати сина у драмі “Обіцянка Богу”.

Валерія Ходос

Надія Хільська

Акторка зіграла у серіалі Обіцянка Богу, який цієї весни транслювався на 1+1 Україна. Ця роль стала для неї першою після втрати чоловіка - актора Олексія Хільського, який загинув на фронті. Сюжетну лінію адаптували під неї, щоб персонаж Надії транслював важливі меседжі - любов до життя та підтримку близьких у найважчі часи. Незабаром  глядачі побачать акторку ще в одному серіалі телеканалу “1+1 Україна” - “Батьківський комітет”. 

Надія Хільська

Олексій Нагрудний

Олексій Нагрудний у “Жіночому лікарі.Нове життя” зіграв  заступника директора центру Юрія Сердюка. Вже скоро глядачі дізнаються, як розгортатиметься історія Юрія Сердюка та чи повернеться Пишна з дитиною.

Олексій Нагрудний

Катерина Варченко 

Катерину Варченко, яка здобула широку популярність завдяки ролі у серіалі "Хазяйка", дуже люблять глядачі. Нещодавно акторка зіграла головну роль у детективній мелодрамі “Коло омани”.  Роль Ліни стала однією з перших від початку повномасштабного вторгнення. Також Катерина зіграла одну з головних ролей в  українському серіалі ”Перші дні”, премʼєра якого відбулася на Netflix у 19 країнах Європи. Скоро глядачі побачать акторку ще в одному серіалі 1+1 Україна - “Батьківський комітет”.

Катерина Варченко

Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк — зірка одного з найпопулярніших українських медичних серіалів “Жіночий лікар. Нове життя”.  До слова, це перший проєкт, де Тарас грає лікаря. Вже цією осені на 1+1 Україна можна буде побачити продовження серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” і дізнатись, чи вдасться Андрію Балюку побудувати стосунки з Ластівкою.

Тарас Цимбалюк

Тетяна Злова

Акторка серіалу "Ніхто не ідеальний", яка підкорила глядачів перевтіленням від милої та наївної Насті в сміливу та цілеспрямовану Анну, яка прагне встановити справедливість та помститися своїм кривдникам.

Тетяна Злова

Слава Красовська

Акторка у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” зіграла Лілію Ластівка. Вже цієї осені у продовження  медичного серіалу глядачі побачать, як розвиватимуться стосунки Ластівки та Балюка.

Слава Красовська

Дізнавайтеся більше цікавого про серіали та фільми на "1+1 Україна" на сайті 1+1 та у соцмережах: serialy1plus1, 1plus1_ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі