"Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять", — Олена Зеленська зворушливо привітала Володимира Зеленського з днем народження

Володимиру Зеленському — 45: зворушливе привітання Олени Зеленської
instagram/olenazelenska_official

Перша леді розповіла, як змінився її чоловік за час повномасштабної війни.

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 25 січня, відзначає 45-й день народження. Зворушливим привітанням вже встигла поділитися дружина та перша леді Олена Зеленська в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вона — моя любов, "мій найбільший друг", "сильніша, ніж вона думала", — інтерв'ю Олени та Володимира Зеленських про війну в Україні та особисте життя (VOGUE, найцікавіші цитати)

У своєму дописі Олена Зеленська опублікувала рідкісне сімейне фото та розповіла, наскільки змінився її чоловік за рік повномасштабної війни. Перша леді зізнається: хоча Володимир став менше усміхатися, та він все ще той самий хлопець, якого вона покохала в юності.

Володимир Зеленський та Олена Зеленська фото

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: «Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять». Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо. Впертості в тебе вистачить. Головне – щоб вистачило здоров’я. Тож будь здоровий, будь ласка! Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість!".

Дивіться також відео "Сніданку з 1+1", як змінився президент за час повномасштабної війни.

Фото: instagram/olenazelenska_official

Новини по темі