ТОП-5 модних спідниць на весну 2019

Модні спідниці на весну 2019
@scandinavianfashions

Моделі, які будуть в тренді цього теплого сезону.

Поділитися:

Спідниця – це та річ, яка ідентифікує жінку, дарує їй упевненість у своїй красі та просто піднімає настрій. Тому з приходом весни, оновити свої спідниці зовсім не завадить. Пропонуємо вам прочитати, добірку трендових спідниць, щоб обновки  були вдалими та актуальними.

Плісировані

Граційні плісировки міді-довжини тримаються у тренді вже не перший сезон. Вони полюбилися модницям через свою універсальність. Якщо раніше такі спідниці поєднували лише із блузами та підборами, то зараз обмежень у комбінуванні плісировок немає. Дизайнери пропонують вдягати цей предмет гардеробу зі світшотом під зухвалі чоботи або ботильйони.

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @fashion_daily_chic

Спідниця-олівець

Не лише для офісу для ділових зустрічей. Спідниця-олівець буде актуальна цієї весни в повсякденних образах. Вона буде красиво виглядати ввечері підборами, і вдень  - з кросівками та водолазкою.

Фото: @alina_frendiy

Шкіряна спідниця

Модна річ зими плавно переходить у весняний лук, тому не поспішай ховати її подалі разом із зимовими речами в шафу, тому що вони будуть надзвичайно модними навесні. Майже у всіх колекціях представлені оригінальні шкіряні спідниці, які можна носити практично під все на світі!

Фото: @blogging4style

Яскравий принт

Модні принти 2019 стосуються не лише суконь. Усі квітково-фруктові принти можна сміливо інтегрувати у спідниці і носити їх з однотонними блузами та водолазками. Анімалістичні принти продовжують кочувати із сезону в сезон. Ще актуальними будуть яскраві забарвлення в стилі поп-арт.

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітковий принт у сукнях весни 2019

Прозорі спідниці

Тренд – для сміливих. Спідниці, які спокусливо відкривають, і одночасно приховують ноги, ці спідниці будуть дуже стильно виглядати навесні. Щоб не виглядати вульгарною у такій  спідниці, найкраще їх носити з видовженими блузами або піджаками та шортами.

фото: Pinterest.com

Новини по темі