ТОП-5 модних спідниць на весну-літо 2023 (фото)

Модні спідниці на весну-літо 2023: фото
Getty Images

Спідниця – найактуальніша річ сезону весна-літо 2023.

Поділитися:

Спідниця повертається в топ модних речей на весну-літо 2023. Пропонуємо добірку трендових спідниць, щоб обновки були вдалими та актуальними.

"Цієї весни і взагалі цьогоріч нарешті прийшла мода на спідниці. Останні три рокі дівчата більше носили шорти або спортивні штани. Тоді в нас були нелегкі часи, тому і вигляд був відповідний. Нарешті спідниці повертаються. Актуальними будуть всі довжини: мікроміні, звичайне міні, міді та максі. Антитренд — пишні спідниці до коліна", — поділилася стилістка Хеллена Ровер в "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 модних трендів весни 2023 (фото)

Джинсові спідниці

Денім — головний тренд сезону весна-літо 2023. Довжину і фасон спідниці можна обирати на власний смак. Актуальними залишаються як міні, так і максі.

 Джинсова спідниця весна-літо 2023 - 1+1

Класична мініспідниця

Короткі спідниці повертаються в моду. Актуальними залишаються класичні варіанти, які підходять для офісу та вечірніх виходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні тренди макіяжу 2023 року, які варто спробувати

Класична мініспідниця - 1+1

Яскрава спідниця

Обов'язково в гардеробі на весну-літо має бути кілька спідниць яскравих відтінків: рожева, біла, червона, блакитна або зелена. Тоді створити оригінальний та цікавий образ буде легко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 наймодніших зачісок 2023: фото

Яскрава спідниця на весну - 1+1

Мідіспідниця

Спідниці середньої довжини також будуть актуальні у теплу пору року. Чудово підходять для створення кежуал, офісних та вечірніх образів.

Спідниця весна-літо 2023 - 1+1 

Блискучі спідниці

Для створення вечірніх літніх образів дизайнери рекомендують мати в шафі спідницю з паєктами або глітером.

Спідниці весна-літо 2023 - 1+1

Більше про те, як обрати ідеальну спідницю на цей сезон дізнавайтеся у відео "Сніданку з 1+1" від стилістки Хеллени Ровер.

Фото: Getty Images

Новини по темі