ТОП-5 модних трендів весни 2023 (фото)

Головні модні тренди весни 2023: фото — телеканал 1+1
Getty Images

Як одягатися навесні, щоб виглядати стильно?

Поділитися:

Що нам приготувала весна 2023? Цього сезону дизайнери пропонують створювати образи, які демонструють жіночність і впевненість. Саме в цьому полягає сила українських жінок. Незважаючи ні на що, ми продовжуємо усміхатися та працювати на перемогу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 наймодніших зачісок 2023: фото

1. Легкість та асиметрія

Дизайнери рекомендують у період весна-літо 2023 обирати образи вільного та асиметричного крою. Сукні, сорочки оверсайз, спідниці додаватимуть ніжності та легкості.

Модні тренди весни 2023 - 1+1

2. Багатошаровість

Тренд, який не втрачає популярності вже декілька років. Це чудовий варіант для початку весни. Поєднання кількох шарів одягу дозволить створити стильний та водночас теплий образ. Рекомендується поєднувати предмети гардероба одного кольору, але різних відтінків. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні тренди макіяжу 2023 року, які варто спробувати

Тренди весни 2023 - 1+1

3. Жакети

Жакети ідеально поєднуються з базовими речами гардеробу, додаючи образу стриманості, вишуканості та індивідуальності. Обирайте варіанти вільного крою, приталені, короткі або довгі.

Весняні тренди 2023 - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 модних трендів манікюру 2023

4. Елегантність

Ніщо не додає такої впевненості, як образи в діловому стилі. Довга спідниця у поєднанні з шовковою сорочкою — прекрасний варіант як для офісу, так і вечірнього виходу на прогулянку.

Тренди весна-літо 2023 - 1+1

5. Денім

Одяг з деніму не втрачає популярності. Спідниці, жакети, сукні — обирайте варіанти на ваш смак, і ви матимете стильний та елегантний вигляд.

Тренди 2023 - 1+1

До речі, в "Сніданку з 1+1", який виходить щодня з 7 до 11 ранку в ефірі телеканалу 1+1 Україна, дизайнерка розповіла, які модні табу стали супертрендами.

Фото: Getty Images

Новини по темі