ТОП-5 оригінальних виконань Гімну України

ТОП-5 оригінальних виконань Гімну України (відео) | 1+1
Фото: instagram/tina_karol

Голосуй, чия інтерпретація гімну сподобалася тобі найбільше.

Поділитися:

Виконати Державний Гімн України на урочистому заході – мрія кожного артиста. Що може бути вищим визнанням його таланту, як не довіра найсвятішого? За 28 років незалежності різні вітчизняні співаки переспівували гімн, серед них – Тіна Кароль, Джамала, Дзідзьо та Олександр Пономарьов. І кожний вкладав у виконання частинку себе. Проект ЖВЛ сформував власний рейтинг найоригінальніших виступів із Гімном України, які нам доводилося чути. Про них – читай далі.

#1 Дзідзьо

Фото: Прес-служба DZIDZIO

Цьогоріч перед футбольним матчем збірних України та Литви Дзідзьо вразив живим потужним вокалом та несподіваною зміною образу. Такого проникливого та величного виконання гімну від поп-артиста не очікував ніхто – за це він і здобув золото рейтингу.

#2 Олександр Пономарьов

Фото: instagram/ponomaryovoleksandr

Гімн України вперше пролунав наживо на футбольному полі саме голосом Олександра Пономарьова. Це сталось у 2000 році перед матчем між збірними України та Польщі. Гімн у виконанні Пономарьова став канонічним – його вмикали чи не на всіх урочистих заходах. Від нього і справді мурахи шкірою!

#3 Тіна Кароль

Фото: instagram/tina_karol

Святкування Дня Незалежності України 2019 запам’яталося українцям із декількох причин. Цьогоріч традиційний військовий парад замінила Хода Гідності, а урочистий гімн виконали понад 600 голосів. Його невідомий куплет  Тіна Кароль в образі білого янгола, і цей виступ можна назвати справді екстремальним. Співачці довелося лізти на дах крізь маленьке вікно і вже там у «польових» умовах вдягати розкішне вбрання.

#4 Наталія Кличко

Фото: Кадр із кліпу Наталії Кличко Let Me Go

Наталія Кличко, дружина Віталія, єдина в цьому рейтингу непрофесійна співачка, проте давно займається вокалом. Попри відсутність співочого фаху, вона двічі погоджувалася підтримати Кличка-молодшого перед важливими боксерськими поєдинками. До цих виступів Наталія довго готувалася, а хвилюванню не було меж. Та її бездоганне виконання під інструментальний акомпанемент точно варте твоєї уваги.

#5 Джамала

Фото: instagram/jamalajaaa

Співачці двічі випадала честь виконати Гімн України, і обидва рази вона робила це акапельно. Так артистка підтримувала вітчизняних боксерів перед відповідальними боями, зокрема й Володимира Кличка перед поєдинком із росіянином Олександром Повєткіним. Для українського спортсмена спів Джамали став доленосним – тоді він виборов перемогу.

Дивись усі виступи у відео та голосуй нижче, кому б ти віддав приз за найкраще виконання Гімну України:

 

poll_content_627

Також в одному з ефірів «Танців з зірками» свою версію гімну заспівала Наталія Могилевська. Співачка , що розчулили глядачів ледь не до сліз.

Читай і інші цікаві добірки про зірок на сайті:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.