ТОП найкращих серіалів цієї осені

Прем'єри серіалів осінь 2018
Кадр з серіалу "Жартую"

Прем'єри, на які ви так чекали!

Поділитися:

Осінь 2018-го багата на прем'єри нових серіалів, а також вихід нових сезонів улюблених стрічок. Ми підготували для вас добірку із прем'єр найкращих серіалів цієї осені, які неможливо пропустити!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мері Поппінс повертається: Вийшов магічний трейлер продовження культової стрічки

ЖАРТУЮ 

Прем'єра - 9 вересня 

Для усіх містер Піклс - приклад доброти й мудрості, однак насправді Джефф не може вирішили власних сімейних проблем. Коли між його родичами розгоряється конфлікт, чоловік не може нічого вдіяти і починає сходити з розуму. 

МАНЬЯК 

Прем'єра - 21 вересня 

Серіал розповідає про двох людей - Енні Лендсберг і Оуена Мілгріма. Вони незнайомці із нездоровою психікою і беруть участь у медичному експерименті лікаря Джеймса К. Ментлерея.

ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ 

Прем'єра - 2 листопада

Головні герої стрічки дуже багато працюють і майже весь час проводять на роботі. Солдат і соціальний працівник рано чи пізно повинні залишити свої пости і почати займатися чимось іншим і не менш важливим для себе. Однак повернення до звичайного життя стає для кожного з них надважким завданням. 

 

РОМАНОВИ 

Прем'єра - 12 жовтня

Сюжет серіалу показує американських погляд на людей, які вважають себе потомками роду Романових. Стрічка розкаже історію кожного з них і покаже, як відоме прізвище може впливати на долю. 

ЯРМАРОК МАРНОСЛАВСТВА 

Прем'єра - вересень 2018-го 

Серіал знятий за мотивами роману Вільяма Мейкпіса Теккерея і відображає епоху Наполеонівських війн. Головна героїня - сирота Ребекка Шарп, донька танцівниці й художника, яка готова заради багатства й світського життя на усе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явився трейлер українського фільму «Король Данило»

Новини по темі