Чотири знаки зодіаку, яких чекає вагітність у червні

4 знаки зодіаку, яким пощастить завагітніти в червні 2023 — 1+1
freepik.com

Астролог Анжела Перл розповіла, кому зірки пророкують вагітність у червні.

Поділитися:

Анжела Перл поділилася астрологічним прогнозом на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Кому зірки пророкують вагітність у червні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яких чекає весілля в червні 2023

Близнюки

Повня у 7 будинку гороскопа, що відбудеться 4 червня, підніме питання відносин і партнерства. Особливо це стосується народжених 3-5 червня. Цим жінка зірки пророкують вагітність у червні, або ж найближчі 12 місяців. 

Лев

Повня 4 червня в 5 будинку (будинку Левів), символізує радість і любов до себе. У вас буде можливість привернути увагу, отримати подарунки. Буде актуальною тема стосунків, а також можливі шлюб, вагітність та народження дітей. Це дуже сприятливий час для Левів, які планують вагітність.

Скорпіон

Ретроградний Нептун в 5 домі гороскопа у вас до 6 грудня. Цей період можна використати для відновлення стосунків або примирення, а також для підготовки до можливої вагітності. Юпітер, який є планетою достатку і подарунків, перебуватиме у червні у вашому 7 домі гороскопа. Ця позиція може принести пропозицію руки і серця, фінансовий прибуток, нові романтичні пригоди або навіть настання вагітності.

Водолій

4 червня Повний місяць у вашому 11 будинку гороскопа. Це будинок майбутнього та результатів. Ви отримаєте результати, можливий фінансовий прибуток, новини про вагітність або народження дитини. 

Військові одружилися у прямому ефірі Сніданку з 1+1, дивіться:

Новини по темі