Три знаки зодіаку, яким пощастить з роботою у грудні: хто це буде

3 знаки зодіаку, які досягнуть успіху на роботі у грудні
Unsplash

У яких знаків зодіаку покращиться кар'єра у грудні 2023?

Поділитися:

У гороскопі Анжели Перл на грудень астрологиня виділила три знаки зодіаку, які досягнуть успіху на роботі взимку 2023 року.

Чи пощастить з роботою Ракам у грудні 2023

2 грудня Меркурій входить у ваш 7 дім стосунків, і пробуде там до 6 лютого. До вашого життя повернеться колишній партнер. Виникне необхідність знову щось робити з людьми із минулого. Старі теми будуть актуальними. Доведеться перепідписувати контракти. Сприятливий час для торгівлі. Тема стосунків буде вас хвилювати більшість зими.

5 грудня Венера потрапляє у сектор кохання, 5 дім. Багато часу проведете із задоволенням. Зустрінетеся з друзями, присвятите час творчості. Новини про вагітність вас здивують. Улюблена справа принесе доходи. 

Повний гороскоп на грудень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Чи пощастить з роботою Левам у грудні 2023

2 грудня Меркурій входить у ваш 6 дім роботи та здоров'я, і пробуде там до 6 лютогоМожливе повернення на стару роботу або зміняться умови на теперішній. Заново спробуєте позбутися шкідливих звичок. Сприятливий час для роботи над собою. Проблеми минулого стануть актуальними. Ймовірне медичне обстеження.

5 грудня Венера потрапляє у 4 дім сім'ї. Отримаєте подарунки від родини. До вас завітають гості, яких ви давно чекали. Хтось у вашій родині отримає гарні новини, ймовірно пов'язані з фінансами. Знайдете помешкання мрії. Документи щодо місця проживання отримають схвалення.

Повний гороскоп на грудень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням.

Чи пощастить з роботою Стрільцям у грудні 2023

2 грудня Меркурій входить у ваш 2 дім джерел доходу, і пробуде там до 6 лютогоБудете вести перемовини. Змін у планах не уникнути. Зробите вартісну покупку або ж щось продасте. Якщо колекціонуєте, з частиною колекції доведеться попрощатися. Поставите нову ціну на власні послуги. Хтось з минулого знову зв'яжеться з вами.

5 грудня Венера потрапляє у 12 дім приватності. Ви поїдете відпочивати в ізольоване місце, наприклад, в санаторій чи на дачу. З'являться таємні стосунки, ймовірно з іноземцем. Робота на самоті принесе багато грошей. Сприятливий час для благодійності. Відвідаєте власні місця сили.

Повний гороскоп на грудень для Стрільця від Анжели Перл читайте за посиланням.

Запечений омлет із шинкою та сиром за рецептом "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна" та YouYube:

Новини по темі