Три знаки зодіаку, в яких буде весілля у жовтні 2023

3 знаки зодіаку, які одружаться у жовтні 2023
Unsplash

Які знаки зодіаку одружаться жовтні?

Поділитися:

Ваш знак зодіаку серйозно впливає на життя. Які знаки зодіаку справлять весілля у жовтні 2023, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКоли коридор затемнень восени 2023: дата початку та завершення, що не можна робити

Рак

10 жовтня Плутон, потужна планета трансформації, опиниться у вашому сьомому домі, який пов'язаний зі стосунками та партнерствами. Цей вплив Плутона триває вже 15 років, і скоро він завершиться. Якщо ви Рак, особливо з асцендентом у знаку Рака, то ви, можливо, відчуєте зміни у своїх стосунках. Плутон розгортається і йде з вашого знака, і це може означати якісь кардинальні зміни у ваших стосунках. Усе залежить від вашого індивідуального досвіду і подій у вашому житті. Не виключено, що ці зміни можуть бути як позитивними, так і такими, що викликають тривогу. Важливо залишатися готовими до адаптації та прийняття нових викликів.

Лев

Місяць у 4 будинку з 15 по 18 жовтня, щось буде емоційне, новини, зв'язок із мамою, будинок, дитинство, спогади. 28 жовтня Місячне затемнення у 10 будинку. Все що пов'язане з кар'єрою, роботою, професією, щось висвітиться, може змінитися мета в житті, те, чого хочете досягти, досягнення. Це також будинок статусу. Можливі новини про вагітність, шлюб, пропозицію руки та серця, розлучення. Можливо, доведеться ставити останню точку у сфері роботи. Місячне затемнення допоможе ухвалити важливе рішення, нові варіанти, покаже майбутнє. У 10 будинку Юпітер та Уран у ретроградному русі. Ці планети дають другий шанс.

Водолій 

13 жовтня Марс входить в ваш 10 будинок гороскопа, який пов'язаний з кар'єрою, професією та життєвими цілями. Можливі зміни у сфері роботи, ви можете розпочати власний бізнес. Будуватимете плани та цілі, а головне — досягатимете їх. Марс допоможе підкреслити ваш статус і важливість вашої ролі в суспільстві. Цей період підштовхне вас до прийняття рішень про зміни в особистому житті: можливе одруження або народження дитини. З 24 жовтня Сонце у 10 будинку гороскопа, і Луна буде перебувати там з 15 по 18 жовтня. Це період родинних справ. Можливо, ви почнете співпрацювати з одним зі своїх батьків або розглядатимете можливості зміни місця проживання. Також цей період може позначитися на зміні вашого соціального статусу або кар'єрних можливостях.

Новини по темі