У чому секрет? Дружина Венсана Касселя вражаюче схудла після пологів

22-річна дружина Касселя вражає худорбою після пологів (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
GettyImages

Тендітна, немов пташка.

Поділитися:

Цієї весни 22-річна модель Тіна Кунакі та її чоловік, французький актор Венсан Кассель, вперше стали батьками. Впродовж усього літа молода мама не майже з’являлася разом з коханим на публіці, тому їхня поява на Венеціанському кінофестивалі спричинила справжній фурор. 

Виявляється, весь цей час Тіна не лише звикала до нової ролі, а й працювала над своїм тілом. Її фігура зараз має ще більш стрункий вигляд, аніж до пологів. Вихід моделі на червоний хідник разом із Венсаном Касселем не залишив у цьому жодних сумнівів. 

Дівчина вдягнула розкішну міні-сукню від Armani зі страусовим пір’ям, стразами і намистинами. Завершили образ лаконічні чорні босоніжки, клатч із лакованої шкіри та вишукані прикраси — сережки-кафи, браслет і каблучки з одного набору.

Шанувальники захоплюються тим, як швидко Тіні вдалося позбутися зайвих кілограмів. Раніше модель розповідала, що не дотримується жодних дієт, але не уявляє свого життя без спорту. Її улюблений тип тренувань — серфінг. 

Вочевидь, саме регулярні навантаження в поєднанні з активними буднями молодої мами допомогли Кунакі швидко повернутися в форму. 

@tinakunakey

Цікаво, що під час Венеціанського кінофестивалю Венсан Кассель засвітився зі своєю колишньою дружиноюМонікою Беллуччі. Акторка нещодавно розійшлася з бойфрендом. Дивись відео: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай останні новини про цих та інших зірок: 

1. Венсан Кассель в обіймах молодої дружини відпочиває на Гаваях

2. У чоботах-панчохах і з величезним животом: Дружина Венсана Касселя жахнула епатажним кліпом 

3. 54-річна Моніка Беллуччі в купальнику ніжиться в басейні (фото) 

4. Актор Венсан Кассель вперше показав крихітну доньку (фото)

5. Обговорювали всі: Найгучніші світські події серпня

Новини по темі