У День Святого Миколая гроші від реклами у праймі на 1+1 Україна підуть на підтримку дітей, що навчаються в «Школах Супергероїв» при лікарнях

День святого Миколая: гроші від реклами у праймі на 1+1 Україна підуть на підтримку дітей

Усі кошти, отримані від рекламодавців 6 грудня у період прайм-тайм, будуть направлені на підтримку дітей в "Школах Супергероїв".

Поділитися:

Усі кошти, отримані від рекламодавців 6 грудня у період прайм-тайм, в першому рекламному блоці з 19:00 по 20:00, будуть направлені на підтримку дітей, що навчаються в державній установі «Школа Супергероїв» при лікарнях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук відвідала відкриття нового класу в «Школі Супергероїв» у Львові

На сьогодні 11 освітніх просторів, за підтримки Першої леді України Олени Зеленської, діють по всіх куточках країни, що дає можливість маленьким пацієнтам не переривати навчальний процес. Щоденні заняття з різних предметів надихають не здаватися, боротися з хворобою та швидше одужувати, отримуючи знання.  

Кураторкою та головою піклувальної ради проєкту є ведуча 1+1 Україна Наталія Мосейчук, а 1+1 media виступає генеральним медіапартнером. 

«Традиційно, 1+1 media в День Святого Миколая робить рекламний блок у період прайм-тайм благодійним. Завдяки цьому у різні роки нам вдавалося реалізовувати найбажаніші мрії дітей, купувати необхідне обладнання для лікарень і загалом допомагати тим, хто цього потребує. Цьогоріч зможемо подарувати право на освіту тим дітям, які роками перебувають на стаціонарному лікуванні в “Школах Супергероїв”», – зазначили в 1+1 media.

Школа супергероїв

Долучитися до благодійної справи можуть і всі небайдужі глядачі. Для цього необхідно просто переглянути перший рекламний блок на телеканалі 1+1 Україна у період прайм-тайм.  

«Кожен освітній простір для малечі — це мікросвіт, в якому дитина забуває про хворобу і негаразди. Освітні терапевти роблять максимум, щоб маленькі пацієнти вірили у свої сили й боролися. А ще, щоб без перерви на недуг, пізнавали світ навколо», – додала ведуча 1+1 Україна Наталія Мосейчук. 

Більше про діяльність «Школи Супергероїв» можна дізнатися на офіційному сайті проєкту за цим посиланням, а також у соціальних мережах — Instagram та Facebook. Також тематичний ролик доступний до перегляду за цим посиланням

«Дякуємо всім, хто серцем обирає «Школу Супергероїв»! Ваша місія — надважлива! Наші цінності — незмінні! А разом ще більше втілимо мрій про нашу Школу, де урок орієнтований на дитину, а паралельно твориться щасливе дитинство кожного супергероя, попри виклики його долі», – підкреслила виконуюча обов’язки директора державної установи «Школи супергероїв» Наталія Олійник. 

Новини по темі