У Києві пройде третя щорічна вечірка для професіоналів індустрії краси – Make-up Tochka

Make-up Tochka: У Києві пройде третя щорічна вечірка для професіоналів індустрії краси | 1+1

Буде феєрично!

Поділитися:

Зовсім скоро, 22 листопада, івент-холл Regent Hill перетвориться на місце притягнення найкрасивіших людей Києва. У вишуканому і блискавичному вбранні тут зберуться особистості, які досконало володіють магією перевтілення, щоб відпочити, поспілкуватися в невимушеній атмосфері та яскраво відсвяткувати досягнення своїх колег в компанії українських зірок і відомих медіа-особистостей.

Організатором заходу виступає міжнародний бренд KODI PROFESSIONAL. Вже протягом декількох років він є б'юті-партнером найгучніших подій як в Україні, так і далеко за її межами, а також засновником масштабного міжнародного art-beauty фестивалю Viridiland.

Цього разу візажистів, майстрів боді-арту, а також інших фахівців індустрії краси, що часто залишаються «за кадром», але постійно прагнуть до інновацій і прогресивного розвитку, чекають нові сюрпризи, які організатор не поспішає розкривати, підігріваючи інтригу. Проте досвід попередніх років підказує, що можна очікувати чогось по-справжньому цікавого і захопливого ще ніхто не полишав вечірку без свіжих вражень і подарунків.

Традиційно, найяскравіші моменти заходу відвідувачі зможуть увіковічити на численних тематичних фотозонах. Безпосередньо перед стартом шоу-програми гості зможуть насолодитися приємним спілкуванням з експертними колегами і спеціально запрошеними гостями в камерній атмосфері вітального коктейлю, а представникам і власникам б'юті-бізнесу буде надана можливість перспективного нетворкінгу.

Унікальною рисою заходу є церемонія нагородження майстрів, які досягли визнаних успіхів у професії і піднімають рейтинги українських професіоналів на міжнародній арені краси. Багато шанувальників заходу з нетерпінням чекають на презентацію живої галереї робіт, що також є візитівкою  вечірки Make-up Tochka.

Цього разу гості на кілька миттєвостей поринуть в атмосферу легендарного фільму «Сніданок у Тіффані», щоб особисто познайомитися з Холлі Голайтлі в ідеальному втіленні моделей конкурсу від партнера заходу Tiffany & Cо.

Свої хіти для гостей буде виконувати чарівна Анна Добриднєва, а серед гостей заявлені Наталя Могилевська, Христина Шишпор, Даніель Салем, Анна Різатдінова, Олена Шоптенко, Монро, Іраклі Макацарія, Жан Гріцфельд, Ілона Гвоздьова та багато інших. Незмінний дрес-код заходу – вишуканий Gold & Black.

Новини по темі