У мережі обговорюють новий б'юті-тренд glass skin

У мережі обговорюють новий б'юті-тренд glass skin
@chiaraferragni

Він прийшов до нас від корейських красунь.

Поділитися:

Новий б'юті-прийом glass skin заполонив Інстаграм! Усі красуні взахваті від нового тренду, який прийшов до нас від корейських модниць. Тренд glass skin передбачає чисту, гладеньку, прозору як скло шкіру. Б'юті-експерти стверджують, що такого ефекту в догляді за обличчям досягнути непросто - потрібен час та спеціальний догляд, аби ваша шкіра настільки сяяла!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил жінок, які мають ідеальну шкіру

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by saynee_fluke (@saynee_fluke) on

У досягненні ефекту glass skin є два етапи - регулярне використання засобів, які глибоко прокикають у шкіру та застосування спеціальних зволожуючих сироваток. Звичайно, ви можете використати хайлайтер та спеціальні тіні, аби досягнути бажаного результату, проте яскравий мейк-ап нині не у тренді, і ви нікого ним не здивуєте. Неймовірний блиск досягається саме через глибоке зволоження шкіри. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SICKY (@sickymag) on

Поділилась секретами чистої та здорової шкіри з ефектом glass skin візажист Еллі Чой. В Еллі - комбінована шкіра, тому особливого догляду потребує Т-зона. Дівчина розповіла, як досягнути ефекту glass skin:

- щоранку ретельно очищувати шкіру, а щовечора знімати макіяж спеціальними засобами або серветками;

- не пропускати ранкові та вечірні вмивання;

- наносити зволожуючий крем після кожного вмивання.

@elliejellyb3an

Крім того, через день Еллі додає новий б'юті-етап у свій догляд - маску зі свіжої полуниці, скраб із цукру тощо. Дівчина також дотримується здорового харчування, п'є багато води та споживає овочі та фрукти. Еллі зауважує, що жирна їжа негативно впливає на стан шкіри і сприяє появі висипань. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 варіантів червоної помади для різних відтінків шкіри

Новини по темі