У мережі обговорюють весілля актора Джейсона Стейтема й моделі Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Весілля актора Джейсона Стейтема й моделі Роузі Гантінгтон-Вайтлі
gettyimages.com

Подейкують, що весільна церемонія відбудеться вже у грудні цього року.

Поділитися:

За інформацією західних ЗМІ відомий американський актор Джейсон Стейтем і його кохана, британська супермодель, «ангел» «Victoria's Secret» Роузі Гантінгтон-Вайтлі збираються одружитися. Пара разом вже 8 років і виховує сина Джека Оскара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джейсон Стейтем знявся у рекламному ролику на НСК «Олімпійський»?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Весілля Джейсона й Роузі пройде напередодні Нового року у Беверлі-Гіллс. Якою буде весільна сукня моделі - поки що таємниця. Для своїх світських виходів Роузі обирала вбрання найвідоміших світових брендів, тож кожен із них може претендувати на сворення дизайну сукні для зіркової красуні. Однак існують здогадки про те, що дизайнером може стати креативний директор будинку Givenchy Клер Вейт Келлер, яка створювала весільне вбрання для герцогині Сассекської Меган Маркл. Нещодавно Роузі розмістила фото разом із Клер на своїй сторінці в Інстаграм. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Яким буде б'юті-образ нареченої? Стверджується, що таке відповідальне завдання вона може доручити своєму другу й особистому перукарю Джорджу Нортвуду.

"Він стриг моє волосся з 16 років, і це так мило, тому що я знаю його по відчуттях всього мого життя. Ми зустрілися, коли він тільки шукав людей, щоб почати працювати, а я в той час не могла дозволити собі стрижку в дорогому салоні. Так все і почалося! Було дивно спостерігати, як він процвітає як бізнесмен, як талант, для мене це дійсно особлива дружба. У нас стільки кумедних спогадів. Кращий друг дівчини завжди її перукар, вірно?" - поділилася Роузі в одному зі своїх інтерв'ю. 

gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель plus-size показала, як позувати в білизні (спокусливі фото)

Новини по темі