UAразом: спільний інформаційний марафон на окремих телеканалах почав виходити в ефір із санкціонованим перекладом російською мовою

Інформаційний марафон на окремих телеканалах почав виходити в ефір із санкціонованим перекладом російською мовою

Спільний телевізійний ефір «Єдині новини» на деяких телевізійних каналах відтепер виходить в ефір із санкціонованим перекладом російською мовою.

Поділитися:

Важливо! Спільний інформаційний марафон на найбільших телеканалах України на окремих телеканалах почав виходити в ефір із санкціонованим перекладом російською мовою. Тобто це переклад справжній і відповідає дійсності, заявили ведучі "1+1" під час прямого ефіру.

Дивитися трансляцію "1+1" українською мовою онлайн можна тут https://www.youtube.com/watch?v=WY8sDvZdWEA

Нагадаємо, 26 лютого за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики України, а також провідних медіагруп України – 1+1 media, StarLight Media, Медіа Група Україна, Inter Media Group і телеканалу Рада, стартував спільний телевізійний ефір «Єдині новини».

Телеканали об’єднали зусилля заради злагодженої та безперебійної подачі інформації щодо війни та агресії РФ мільйонам українців і мовлять почергово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Сніданок з 1+1” запускає ранковий проєкт у прямому ефірі на YouTube

Крім цього, в режимі реального часу телевізійний ефір транслюють і українські радіостанції. Зокрема, до мовлення доєдналися станції «Українське радіо», «Радіо Культура», «Радіо Промінь». Доступ до трансляцій є й на сайтах вказаних станцій.

Новини по темі