“Сніданок з 1+1” запускає ранковий проєкт у прямому ефірі на YouTube

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Запускається ранковий проєкт Сніданок з 1+1 на YouTube

Команда “Сніданку з 1+1” запускає улюблений ранковий проєкт на новому майданчику – у прямому ефірі на YouTube.

Поділитися:

Відтепер щодня із 10:00 до 13:00 глядачі зможуть зустрітись із улюбленими ведучими на YouTube-каналі “Сніданку з 1+1”. Проєкт матиме назву «Сніданок.Онлайн». Дивитися випуски можна буде за посиланням:

https://www.youtube.com/c/snidanok

У важкі часи війни, поки весь український народ став на захист рідної землі, команда ранкового проєкту знайшла можливість бути поруч зі своїми глядачами та підтримувати їх у найскладніших обставинах. Окрім оперативних новин про ситуацію в країні, у прямому ефірі глядачі зможуть почути поради для цивільного населення від експертів, поставити питання психологу онлайн, отримати поради дитячого психолога, як говорити з дітьми про війну та допомогти їм пережити важкі часи, почути астрологічний прогноз. Буде запущена рубрика, присвячена волонтерській діяльності в країні, у якій можна буде дізнатись актуальні контакти волонтерів, як отримати та надати допомогу у своєму місті та регіоні. “Сніданок” поєднає всіх, хто допомогає і тих, хто потребує допомоги. Руслан Сенічкін обіцяє читати вголос тільки те, що заспокоює його і оточуючих. От коли точно можна кликати дітей до екранів. 

Сніданок з 1+1

Сьогодні о 10:00, під час першого прямого ефіру в YouTube, в студії працюють Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та український спортивний журналіст та коментатор Ігор Циганик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо зникли телеканали в Т2

Ідемо разом до перемоги заради нашої України та майбутнього дітей! 

Новини по темі