"Україна постане з попелу, як фенікс", — епатажний переможець "Євробачення-2014" Кончіта Вурст з піснею-присвятою батальйону «Азов» на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine

Епатажний переможець Євробачення-2014 Кончіта Вурст з піснею-присвятою батальйону Азов на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine
Instagram/conchitawurst

Епатажний переможець "Євробачення-2014" Кончіта Вурст заявив, що Україна повстане з попелу

Поділитися:

Епатажний переможець "Євробачення-2014" Кончіта Вурст виконав свою переможну "Rise Like Phoenix", аби підтримати Україну на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine #StrivingTogether.

"Я думаю, якщо ви вірите в цінності Європейського союзу, то ви безумовно маєте бути частиною того союзу. Тож дуже сподіваюся, що Україна дуже скоро до нас доєднається. Підтримуйте Україну вашими донатами. Давайте разом обіймати Україну, адже вона постане із попелу, як фенікс!", — заявив Кончіта Вурст зі сцени перед своїм виступом.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: «Тепер лише раша гудбай», – VERKA SERDUCHKA на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine змінила слова у своєму хіті з «Євробачення» (відео)

Також Кончіта Вурст виконав пісню присвячену батальйону «Азов» на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine.

До багатомільйонної аудиторії марафону звернулися артисти, політичні лідери, громадські активісти та діячі культури, які об’єдналися, щоб підтримати Європейське майбутнє України. Також у межах марафону збирають кошти на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. Доєднатися до збору коштів можна на платформі UNITED24.

Новини по темі