«Тепер лише раша гудбай», – VERKA SERDUCHKA на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine змінила слова у своєму хіті з «Євробачення» (відео)

VERKA SERDUCHKA заспівала «раша гудбай» замість «лаша тумбай» на на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine в Амстердамі

VERKA SERDUCHKA зі сцени благодійного марафону на підтримку України в Амстердамі заспівала "раша гудбай".

Поділитися:

21 червня в Амстердамі пройшов масштабний захід на підтримку України — благодійний телемарафон Embrace Ukraine — #StrivingTogether. Подія відбулася напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі з метою консолідації європейської аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС. Також у межах марафону збирали кошти через глобальну фандрайзингову платформу UNITED24 — на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Треба нагадувати, що війна триває, що неможливо заплющити очі», – Катерина Осадча про втому Європи від війни в Україні та про марафон Embrace Ukraine в Амстердамі

На марафоні зі своїм хітом з "Євробачення" "Lasha tumbai" виступила VERKA SERDUCHKA. Та вона перефразувала пісню і заспівала "раша гудбай". Перед виступом VERKA SERDUCHKA сказала:

"Я ніколи не співала "раша гудбай". Лише "лаша". Але тепер тільки "раша гудбай", і це ще м'яко кажучи".

Дивіться, як це було:

Під час виступу на екрані позаду сцени демонструвалася цитата з пісні "Колискова для ворога":

"Ти ж хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею".

Нагадаємо, з піснею "Dancing Lasha Tumbaі" VERKA SERDUCHKA посіла 2-ге місце на Євробаченні 2007 у Гельсінкі. Артистка запевняла, що фраза "Lasha Tumbaі" не має якогось конкретного значення, і точно не означає "раша гудбай", що вчувалося в ній багатьом. Проте зараз, після повномасштабного вторгнення росії в Україну, VERKA SERDUCHKA вирішила змінити свій хіт саме таким чином, щоб сказати до побачення росії на нашій землі, а ще краще попрощатися з нею назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніно Катамадзе та Вєрка Сердючка дали концерт в київському метро (відео)

На сцені Embrace Ukraine — #StrivingTogether виступили зірки "Євробачення", а також політичні лідери, громадські активісти та діячі культури. Цією благодійною подією учасники вчергове нагадали про наміри та готовність України стати частиною ЄС та продемонстрували незламність українського духу перед обличчям ворога.

Новини по темі