Українські танцюристи стали переможцями Junior Blackpool Dance Festival 2022 в категорії до 14 років: загалом у пари відразу 3 нагороди

Українці стали тріумфаторами Junior Blackpool Dance Festival 2022 у категорії до 14 років
Facebook/Iryna Mariuk

Танцюристи Давид Комарницький та Ангеліна Черковська — абсолютні чемпіони Європи.

Поділитися:

Українські танцюристи Давид Комарницький та Ангеліна Черковська — абсолютні чемпіони Європи в Європейській та Латино-американській програмі, переможці Junior Blackpool Dance Festival 2022 в категорії до 14 років. Про перемогу повідомила тренерка танцюристів Ірина Малюк на своїй сторінці в Facebook. 

Давід та АнгелінаФото: Facebook/Iryna Mariuk

Тренерка розповіла, як в умовах війни танцюристи готувались до конкурсу та про їх дорогу на омріяний турнір:

"Чотири дні напруженої боротьби, боротьби за честь нашої найкращої країни у світі, боротьби за її перемогу тільки на танцювальному паркеті і ми здобули аж 3 перемоги. Я дякую Господу Богу, за те, що ми змогли в такий трагічний для нас час здійснити мрію наших дітей , подолати такі труднощі, які не передати словами, в якийсь момент я вже думала , що в нас нічого не вийде!! До останнього в нас не було документів, бо вони до цього часу в візовому центрі в Києві, я писала листи послам, ми їздили в Варшаву за новими візами, ми їхали 4 поїздами і 1 авіаперельотом, щоб діти змогли взяти участь у такому важливому для нас Блекпульському Фестивалі, який ми чекали 3 роки".

Давид та АнгелінаФото: Facebook/Iryna Mariuk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможці «Танцюй серцем» поділилися враженнями від конкурсу та очікуваннями від фестивалю Blackpool

"І найбільша моя гордість за наших «дітей війни», наших героїв — Давида та Ангеліну, які тренувались в надскладних умовах, під час сирен, психологічно це було настільки важко та страшно, це теж не передати словами! Мені як тренеру зібрати весь цей біль, всі свої тривоги та максимально їх заспокоювати, тримати спокій і мотивувати їх, хоча в середині в мене все переверталося, але ми все змогли, бо ми українці — незламні та непереможні! Діти — це наше майбутнє, заради дітей потрібно долати все і йти до перемоги! В нас є надзвичайна сила і дух і ми зможемо перемогти ворога, ми зможемо здобути перемогу і наша рідна Україна буде процвітати. Слава Україні!

Багато всесвітньовідомих людей в танцювальному світі підходили до нас , питали як ми , вітали і питали де ми зараз куди ми далі їдемо. Ми гордо відповідали , що повертаємось додому, в Україну. Всі були шоковані, кажуть: як, це ж небезпечно, діти мають бути в безпечному місці А ми відповідали, що просто хочемо додому, в свою рідну Україну, після чого в людей наверталися сльози… Все буде Україна!", — розповіла тренерка Давіда та Ангеліни.

Новини по темі