Blackpool Dance Festival 2021: українці завоювали три «золота» (хто поїде у наступному році – відкритий конкурс)

Танці з зірками
Три українські пари виграли на Блекпул Денс Фестивалі
Instagram/yevgenyborushko

На престижному міжнародному фестивалі зі спортивно-бальних танців Blackpool Dance Festival 2021 одразу 3 українські пари перемогли, а ще 8 стали фіналістами.

Поділитися:

Українські танцюристи підкорили фестиваль зі спортивно-бальних танців Blackpool Dance Festival 2021. А вже наступного року на цей фестиваль коштом мецената Андрія Мацоли поїде пара, яка виграє у конкурсі «Танцюй серцем» в межах шоу «Танці з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проєкт “Танцюй серцем” для всіх бажаючих танцювати: це твій шанс потрапити на Blackpool Dance Festival 2022

Blackpool Dance Festival – це найбільш престижний та відомий міжнародний фестиваль бальних танців у світі. Щороку, починаючи з 1920 року, його проводять в англійському місті Блекпул. Це 8-миденний танцювальний марафон, який є найбільшим і найстарішим конкурсом з бально-спортивного танцю у світі.

У 2021 році ми згадуємо цей фестиваль з особливою гордістю, адже 3 українські пари перемогти на ньому, а 8 – вийшли у фінал. Наші переможці – це:

Олеся Гецько та Олександр Кравчук — переможці в латиноамериканській програмі у категорії «Professionals. Rising Star»

Блекпул фестивальФОТО: Instagram/krava89

Єлизавета Мацулевич та Євгеній Борушко — переможці у латиноамериканській програмі у категорії «Under21»

Блекпул фестивальФОТО: Instagram/yevgenyborushko

Євгенія Піндюра та Тимур Путята — переможці відразу у 5-ти категоріях у віковій групі «Ювенали». Дивіться фото, як юних танцюристів вітали у рідному Палаці творчості.

Блекпул фестивальФОТО: Facebook/Палац творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області

На Blackpool Dance Festival у 2022 році зможе поїхати пара, яка виграє у відкритому конкурсі «Танцюй серцем» за підтримки мецената Андрія Мацоли. Конкурс проходить в рамках шоу «Танці з зірками», яке щотижня о 21:00 на каналі 1+1 дивує глядачів яскравими постановками. Придбати квитки на ефіри і репетиції можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцюй серцем: розглядаємо символічну сукню Іванни Онуфрійчук, нової ведучої голдруму "Танців з зірками"

Щоб взяти участь у конкурсі «Танцюй серцем», потрібно заповнити анкету за цим посиланням та надати відеозапис свого танцю. Оцінювати пари буде головна хореографиня шоу «Танці з зірками» Олена Шоптенко у період з 6 вересня по 8 листопада 2021 року. Саме вона відбере 5, на її погляд, найкращих відео танцювальних виступів.

14 листопада 2021 року, під час 11-го ефіру «Танців з зірками», ці 5 пар-фіналістів виступлять перед суддями шоу. Саме журі «Танців з зірками» обере переможця конкурсу «Танцюй серцем».

Судді танці

Пара, яка переможе, зможе продемонструвати свій номером під час заключного гала-виступу у 13-му прямому ефірі програми «Танці з зірками», що відбудеться 28 листопада 2021 року. 

Головний же приз конкурсу «Танцюй серцем» – це участь у турнірі бальних танців Blackpool Dance Festival 2022. Всі витрати на проїзд, проживання, костюми, реєстрацію та постановку номеру переможцю будуть оплачені завдяки підтримці мецената Андрія Мацоли. Дивіться, як відомі українці, зокрема і Андрій Мацола, вітають учасників нового сезону шоу "Танці з Зірками":

Новини по темі