Українські зірки, які народилися під знаком Тельця

Українські зірки, які народилися під знаком Тельця - добірка 1+1

Представники цього знаку талановиті та харизматичні.

Поділитися:

Кінець квітня та травень виявилися врожайними на українських зірок. Під знаком Тельця народилися яскраві вітчизняні представники сцени та спорту. Тільки погляньте!

НАДЯ ДОРОФЄЄВА І ПОЗИТИВ

Тренери Голосу. Діти, учасники гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва і Олексій Завгородній обоє з’явилися на світ під знаком Тельця. Ось тільки Надя святкує день народження 21 квітня, а Позитив — 19 травня.

НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ

Яскрава риса, притаманна жінкам-Тельцям, — сексуальність. Дивлячись на NK, важко з цим не погодитись.

Співачка святкує день народження 4 травня.

ПОТАП

Ні, ми не жартуємо! Потап — також представник цього знаку. Цікаво, це збіг, чи продюсер навмисне обирає для творчої співпраці Тельців…

Вітати з днем народження тренера Голосу країни будемо 8 травня.

НАТАЛЯ СУМСЬКА

До нашої добірки ввійшла й українська акторка, улюблениця багатьох Наталя Сумська. Зірка театру й кіно святкує день народження 22 квітня.

ДЕНИС БЕРІНЧИК

Титулований український боксер, яскравий учасник Танців з зірками Денис Берінчик своїм прикладом доводить, що Тельці — наполегливі, сильні та рішучі. День народження спортсмена зовсім скоро — 5 травня.

ВІРА КЕКЕЛІЯ

Чарівна зірка Голосу країни, вокалістка Танців з зірками та артистка Жіночого Кварталу Віра Кекелія народилася 5 травня, а отже, також представляє Тельців.

ЖЕНЯ КОТ

20 травня святкує день народження учасник Танців з зірками Женя Кот. Дивлячись на Євгена, розумієш, що в питанні сексуальності чоловіки-Тельці не відстають від чарівних представниць цього знаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон Тельця: Чому варто повчитись у представників цього знаку

Новини по темі