Український Святий Миколай у Швейцарії: Іванна Онуфрійчук влаштувала для маленьких українців свято

Іванна Онуфрійчук зі своїм благодійним фондом IvAlive влаштувала у Швейцарії свято для українських дітей-переселенців

Зі своїм благодійним фондом IvAlive.

Поділитися:

Очільниця благодійного фонду IvAlive, українська телеведуча Іванна Онуфрійчук організувала у Швейцарії свято Миколая для українських діток-переселенців. Аби подарувати малечі відчуття дому і такі необхідні позитивні емоції. На свято завітало понад 150 українців, з них 110 - це діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здійсни мрію: Іванна Онуфрійчук зустрілась у Швейцарії з 13-річною дівчиною, яка одужує після поранення в голову російським снарядом

Іванна Онуфрійчук

До дітей завітав Святий Миколай, янголи та лісові звірятка. А саме свято відбувалось у форматі вистави-інтермедії. Бо організатори хотіли, щоб кожна дитина була залучена у свято - малеча співала, танцювала, гралася. Діти розповідали віршики про те, як вони чекають на Миколая, як чемно себе ведуть. Також співали українські пісні та колядки, гралися, їли смаколики. За що отримували подарунки від Миколая: листівки-розмальовки, солодощі та розвивальні книги українською мовою. До речі, кожна дитина отримала книгу під свою вікову категорію. Це і казки, різдвяні історії, і енциклопедії, підліткові книги про емоції тощо.

Іванна Онуфрійчук

Настрій створював колектив “Паляниця” на чолі з українським композитором Борисом Раденком. Він створив колектив з українками, які переїхали сюди. Також на святі був арт-куточок - там малеча малювала, створювала сувеніри. Усім охочим робили фейс-арт, тому багато діток були з оригінальними малюнками на обличчі. А ще виступав 11-річний фокусник.

Іванна Онуфрійчук

“Я надзвичайно хвилювалась, адже це велика відповідальність - робити свято для маленьких українців. Але все пройшло настільки душевно! Найважливіше для мене - це те, з якими щасливими очима дітки йшли від нас. Їхні усмішки - це так приємно, так зігріває. І батьки дякували нам за те, що ніби побували вдома”, - розповіла Іванна Онуфрійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таких жінок, як мама, більше у світі немає": Іванна Онуфрійчук зворушливо привітала маму з 60-річчям

Іванна Онуфрійчук

Свято прийшло і до тих, хто з певних причин не зміг завітати на захід - Іванка з Чарівником Миколаєм завітали до них у гості наступного дня, принесли подарунки та заспівали разом колядок.

Новини по темі