Улюбленець мільйонів: Різдвяний суперхіт Мераї Кері побив три світові рекорди Гіннеса

Різдвяний суперхіт Мераї Кері побив три світові рекорди Гіннеса | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Getty Images

«Усе, що мені потрібно на Різдво — це ти».

Поділитися:

Двадцять п’ять років тому світ почув романтичну пісню Мераї Кері All I Want For Christmas Is You, яка стрімко підкорила музичні чарти. З плином часу композиція не втратила своєї популярності, ба більше — стала культовою. 

Днями шалений успіх улюбленої зимової пісні отримав офіційне визнання. Просто під час концерту в Лос-Анджелесі Мерая отримала сертифікат, що засвідчив три встановлені хітом світові рекорди. Вони увійдуть до Книги рекордів Гіннеса 2020 року.    

Фото: instagram/mariahcarey

All I Want For Christmas Is You стала найуспішнішою святковою піснею сольного виконавця у рейтингу Hot 100, найпопулярнішим треком у Великій Британії та у трансляціях платформи Spotify. Лише торік атмосферні рядки у різдвяну добу прослухали майже 11 мільйонів разів!

Казковий кліп на композицію Мераї Кері, який вийшов 1994 року, змусить тебе відчути, що до зими залишилися лічені дні. Дивись відео та підспівуй:

Оскільки All I Want For Christmas Is You надихає не тільки слухачів, а й виконавців, пропонуємо насолодитися найкращими каверами на пісню — від українських та іноземних зірок. 

Учасниця «Голосу країни» Віра Кекелія

Аріана Ґранде 

Келлі Кларксон

Фрагмент з фільму «Реальна любов»  

Більше зі світу музики:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі