Українські пісні, які співає увесь світ

Українські пісні, які співає увесь світ | Цікаві факти | 1+1

І ми теж підспівуємо.

Поділитися:

Про міжнародну славу мріє чи не кожна зірка. Та годі й казати, що це завдання – не з легких. Світовий шоу-бізнес вирує розмаїттям талантів, тож аби привернути до себе увагу, артист повинен вигадати щось справді унікальне. Саме тому так приємно знати, що й українські пісні впевнено підкорюють іноземні музичні чарти.

Так, програма «Життя відомих людей» підготувала рейтинг композицій українських зірок, які нині співає увесь світ.

#5 Джамала «1944»

Ця безмежно емоційна композиція у 2016-му увірвалась на пісенний конкурс «Євробачення» та принесла Україні гучну перемогу. Джамала майстерно поділилася спогадами про непрості сторінки історії й розчулила мільйони сердець.

#4 Вєрка Сердючка Dancing Lasha Tumbai

Далекого 2007-го запальна Сердючка своїм співом примусила танцювати всю Європу. Тоді її виступ приніс Україні друге місце на «Євробаченні», а нестримній Вєрці – роль у голлівудському фільмі «Шпигунка» (2015). Певно, одному з акторів стрічки Джейсону Стетхему хіт Dancing Lasha Tumbai таки припав до душі, адже він зізнався, що тепер хоче потрапити на концерт української зірки.

#3 MARUV Drunk Groove

Українська «королева латексу», певно, має таємний план завоювання світу. І, очевидно, наразі їй це цілком вдається. Так, кліп учасниці вибухових «Танців з зірками» MARUV на пісню Drunk Groove слухачі з різних куточків світу переглянули понад 139 мільйонів разів, і ця цифра стабільно зростає.

#2 Настя Каменських Peligroso

NK ніколи не приховувала своєї любові до Латинської Америки, яка охоче відповіла їй взаємністю. Понад рік тому українська зірка випустила свою першу іспаномовну композицію Peligroso, яка миттєво принесла співачці міжнародне визнання. До слова, це перша українська пісня, яка потрапила до престижного музичного чарту Billboard.

#1 KAZKA «Плакала»

Учасники гурту KAZKA щиро зізнаються – такого вибуху світової популярності вони не чекали. Тим паче, що хіт «Плакала» – україномовний, тож іноземцям довелося лише здогадуватися про його зміст. Хай там як, композиція опинилася серед ТОП-10 найпопулярніших пісень відомого музичного пошукового сервісу Shazam.

Більше цікавого про українські хіти, що підкорили світ, дізнаєшся у сюжеті ЖВЛ:

Найцікавіші зіркові новини читай тут:

1. 

2. 

3. 

4.