Унікальна річ з автографом Президента та знамениті марки від Укрпошти: як отримати подарунок з історичною цінністю до Дня Конституції України

Як виграти унікальні марки від Соломії Вітвіцької: інструкція
Facebook Соломія Вітвіцька

Як отримати унікальні марки і зробити чудовий подарунок до Дня Конституції?

Поділитися:

Телеведуча загальнонаціонального марафону "Єдині новини" та 1+1, волонтерка Соломія Вітвіцька у свій день народження 16 червня оголосила благодійний розіграш трьох особливих наборів усім відомих марок про напрямок російського корабля. Ці набори можуть стати чудовим подарунком до Дня Конституції України 28 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихідні на Трійцю та День Конституції України 2022: чи будуть під час воєнного стану

Соломія Вітвіцька у своєму дописі у Facebook детальніше розповіла про три комплекти легендарних марок, які можна виграти, зробивши благодійний внесок усього у 300 гривень:

1. Унікальна річ з автографом Президента України Володимира Зеленського. Прем’єрна папка Укрпошти з презентації другої марки, єдиний екземпляр. Марки і конверти зі штемпелем у формі острова Зміїний.

Автограф ЗеленськогоФОТО: Facebook Соломія Вітвіцька

2. Повна колекція марок. А перша, рідкісна марка, ще й з автографом Романа Грибова, морпіха, що захищав острів Зміїний, врятованого з полону. Про його авторство фрази ходять легенди.

МаркиФОТО: Facebook Соломія Вітвіцька

3. Повний набір 2-ї марки. З конвертами, листівками і сувенірами.

маркиФОТО: Facebook Соломія Вітвіцька

Як отримати набір марок від Соломії Вітвіцької?

Отже, щоб отримати унікальний набір марок, треба:

Зробити благодійний внесок 300 гривень до п’ятниці 1 липня включно. Розіграш проводиться за підтримки БО "Ти не Один".  Внесок можна зробити:

►На спеціальну Банку на Mono.

►На карту 5375 4112 0238 5303.

►На Pay Pal vitvitska.solomiya@gmail.com.

►За реквізитами у благодійний фонд «Ти не один» 1+1 media: Код ЄДРПОУ 41565550, IBAN – UA 41 328209 0000026007050040834, призначення платежу: благодійний внесок.

►Рахунки у USD, EUR приймаються за посиланням.

►Через платформу dobro.ua.

Кількість внесків необмежена. Чим більше — тим більше шансів на виграш. Переможців оберуть у рандомному порядку та оголосять 4 липня

Заохочувальні сюрпризи теж будуть, повідомляє Соломія Вітвіцька. Також ведуча пише:

"Разом ми робимо добру і важливу справу! На всі гроші допоможемо употужнити наші ЗСУ, виконати запити наших відважних героїв на Сході на дрони, тепловізори, а також медицину для польових шпиталей. Наближаємо перемогу України разом!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кожного ранку прокидаєшся і думаєш — жива, це вже перемога!» — ведуча Соломія Вітвіцька розповіла про діяльність на інформаційному та волонтерському фронті

Дивіться, як Соломія Вітвіцька розповіла у свій день народження про цей благодійний розіграш:

Новини по темі