«Кожного ранку прокидаєшся і думаєш — жива, це вже перемога!» — ведуча Соломія Вітвіцька розповіла про діяльність на інформаційному та волонтерському фронті

Ведуча Соломія Вітвіцька розповіла про найпотаємніше бажання у свій день народження
Instagram/solomiyavitvitska

Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла, що побажала собі та Україні у свій день народження.

Поділитися:

Телеведуча 1+1 Соломія Вітвіцька в інтерв’ю Viva! розповіла про бажання, які загадала у свій день народження, а також про свою діяльність на інформаційному та волонтерському фронті України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожен наближає перемогу як може", — Соломія Вітвіцька розповіла, що її колишній чоловік вирішив поповнити лави ЗСУ

Соломія Вітвіцька, яка вчора відзначала свій день народження, поділилася своїми думками щодо життя під час війни та своїх щоденних відчуттів зараз. Ведуча зізнається:

"Кожного ранку прокидаєшся і думаєш — жива, це вже перемога! Насправді всі ми зараз більше цінуємо життя та потроху вчимося жити тут і зараз. Більше звертаємо увагу на ті дрібниці, які до війни, напевно, і не цінували".

Вітвіцька

Звісно ж Соломія, як і всі українці, найбільше зараз прагне нашої перемоги. Ведуча наголошує, що зараз всі роблять максимум для того, щоб Україна вистояла і перемогла:

"Навколо мене мої однодумці і мої побратими і посестри у боротьбі із ворогом. Я думаю, ми зараз всі бійці, просто різних фронтів", — каже Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька з перших днів війни працює як телеведуча від 1+1 загальнонаціонального марафону "Єдині новини". Також ведуча відома своєю активною участю у благодійних волонтерських ініціативах. Наприклад, разом з колегами бере участь у благодійному зборі UKRAINE SOS, щоб допомагати нашим захисникам із ЗСУ, а також тимчасово переміщеним українцям. Долучитись можна на dobro.ua.

Крім того, щоп’ятниці разом з українськими артистами Соломія Вітвіцька влаштовує концерти в Охматдиті. А ще разом із паралімпійським чемпіоном Сергієм Ємельяновим організувала розіграш золотої медалі спортсмена з Токіо 2020, що дозволило разом із внескам у фонд «Ти не Один» 1+1 media зібрати понад 1 мільйон гривень і купити й передати нашим захисникам 50 бронежилетів, 6 тепловізорів, дві автівки, спорядження.

Вітвіцька Ємельянов

Вчора ж, 16 червня, у свій день народження, Соломія Вітвіцька оголосила благодійний розіграш трьох особливих наборів усім відомих марок про напрямок російського корабля. Серед усіх, хто зробив внески, розіграють ексклюзивну прем’єрну папку з автографом Президента Володимира Зеленського, марки з підписом морпіха Романа Грибова та керівника Укрпошти Ігоря Смілянського.

Вітвіцька Зеленський

Про цей розіграш Соломія розказує:

"Для мене важливо, щоб його підтримало якомога більше людей своїми внесками і донатами. Тому що ми хочемо купити дуже необхідні речі для наших військових на Сході, де зараз тривають гарячі бої за нашу свободу. Це буде найкращим подарунком мені на день народження!"

Детальніше про цей розіграш читайте тут:

Чого ж Україні і собі Соломія Вітвіцька хотіла би побажати в перу чергу? Яке її найпотаємніше бажання?

"Україні побажаю перемоги і миру. А собі побажаю бути щасливою щомиті і цінувати життя", — говорить ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Моя посмішка – це моя особиста зброя. Я зробила свій вибір на користь позитиву», – ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька про життя під час війни

Дивіться, як "Сніданок з 1+1" привітав Соломію Вітвіцьку з днем народження:

ФОТО: Instagram/solomiyavitvitska

Новини по темі