Унікальні кадри складної операції: опубліковано відео, як гелікоптери доставляли зброю та боєприпаси на "Азовсталь"

 Унікальні кадри доправлення гелікоптером зброї та боєприпасів на "Азовсталь" у Маріуполі (відео)

Гелікоптери доставляли зброю, ліки, а також медиків та бійців.

Поділитися:

ГУР Міноборони України опублікували унікальні кадри доставки захисникам Маріуполя зброє та боєприпасів. Вертолітники ЗС України та спецпризначенці ГУР МО України здійснювали унікальні за складністю операції. Українські пілоти гелікоптерами доправляли в заблокований Маріуполь підкріплення, озброєння, ліки нашим захисникам, забирали поранених і тіла вбитих. Кожна спецоперація була спланована й проводилася під контролем Головного управління розвідки Міноборони України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЇхнє життя обірвалися на «Азовсталі»: трагічна історія подружжя захисників Маріуполя

"Щоб доставити захисникам Маріуполя вкрай необхідну зброю та боєприпаси, вертолітники ЗС України та спецпризначенці ГУР МО України здійснили унікальну за складністю операцію", — зазначили у своєму повідомленні у телеграм-каналі ГУР.

Вдалося провести сім вильотів, літали по два гелікоптери, один раз — чотири. На жаль, під час п’ятого і сьомого вильотів були збиті два гелікоптери. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найстрашніше — це втрата побратимів", — Дмитро Козацький, автор світлин поранених з "Азовсталі"

20 травня Президент України повідомив, що з "Азовсталі" евакуювали практично всіх людей, українська влада поки не називає кількість евакуйованих військових,  не коментує їхній статус. Інформації про можливий обмін поки також немає.

Новини по темі