Їхнє життя обірвалися на «Азовсталі»: трагічна історія подружжя захисників Маріуполя

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Історія кохання і смерті подружжя захисників Маріуполя на "Азовсталі" (відео)

Трагічна історія Віталія та Алли Таран, життя яких обірвалися на "Азовсталі".

Поділитися:

Життя Віталія та Алли Таран, героїчних захисників Маріуполя з полку "Азов", обірвалося трагічно, на "Азовсталі". У подружжя залишився 3-річний син Данилко. ТСН розповіли історію цієї мужньої пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти три дні був моїм законним чоловіком. І цілу вічність ти – моє кохання», – трагічна історія кохання захисників із «Азовсталі»

Віталій загинув 15 квітня, коли на госпіталь, де він поранений перебував, росіяни скинули бомбу. Його дружина Алла загинула на "Азовсталі" через 3 тижні після чоловіка. Вони не бачилися півтора місяці, і зрештою Алла ризикнула вирватися до чоловіка під обстрілами. 

Азовсталь

Ролана Бондаренко, мама Віталія, розповідає:

"Вони мені вислали це фото. Вони там такі щасливі, що побачилися".

Маріуполь

Наступного дня Віталія не стало, а за 3 тижні і Алли. Без батьків залишився 3-річний син Данилко. На останньому відео, яке Віталій записав, чоловік каже:

"Синок, привіт, я тебе дуже сильно люблю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина загиблого українського військового, який захищав "Азовсталь", з пологового будинку зустрічали демобілізовані побратими (сюжет ТСН)

Ролана Бондаренко розповідає, що її невістка Алла після загибелі чоловіка трималася дуже мужньо:

"Вона була геройка, неймовірна дівчина. В "Азові" таких багато, а в житті таких треба пошукати".

Віталію і Аллі було 36 і 33 роки, вони родом з Красногорівки на Донеччині, у полку "Азов" майже від початку його створення. Спочатку волонтерили, а згодом отримали посади: Алла була діловодом, Віталій займався фінансами.

Азовсталь Маріуполь

Пані Ролана, мама Віталія, теж була у полку "Азов", звільнилася у листопаді 2021 року. На жаль, забрати тіла сина та невістки з Маріуполя поки неможливо і коли це станеться, і чи станеться взагалі, жінка не знає. І навіть після його загибелі продовжує писати сину повідомлення, бо не може просто перестати це робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У мене померло дві собаки, бабуся Галя та улюблене місто Маріуполь», – у мережі з'явився щоденник війни 8-річного маріупольця (фото)

Дивіться історію кохання та загибелі захисників Маріуполя:

Новини по темі