«Сцени в ліжку»: Тарас Цимбалюк заінтригував кадрами з Андрієм Ісаєнком на зйомках серіалу Жіночий лікар

Тарас Цимбалюк заінтригував кадрами у ліжку з Андрієм Ісаєнком на зйомках серіалу Жіночий лікар - фото

Тарас Цимбалюк показав фото з Андрієм Ісаєнком на зйомках серіалу Жіночий лікар і пожартував про сцени в ліжку

Поділитися:

Український актор Тарас Цимбалюк опублікував фото із колегою по серіалу «Жіночий лікар. Нове життя», актором Андрієм Ісаєнком, зроблені на зйомках.

У новій публікації в Instagram він пожартував про «сцени у ліжку».

«Сцени у ліжку знімати спочатку непросто... але далі все йде, набагато легше. Да, Андрій?», - написав Цимбалюк.

У коментарях Ісаєнко з гумором відповів колезі:

«Воно завжди спочатку важкувато!!! А от коли люди притіраються один до одного, то потім, як по маслу))», - пожартував актор.

Тарас Цимбалюк і Андрій Ісаєнко

Тарас Цимбалюк і Андрій Ісаєнко

Тарас Цимбалюк і Андрій Ісаєнко

Нагадаємо, у травні «1+1 Україна» спільно з FILM.UA Group розпочали зйомки продовження одного з найпопулярніших серіалів про медиків «Жіночий лікар. Нове життя». Прем'єру можна буде побачити вже на початку нового телесезону на «1+1 Україна». Перший сезон завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. Куди повернуть долі улюблених героїв серіалу – глядачі «1+1 Україна» побачать уже восени.

Відомо, що у другому сезоні Гончар продовжує свою роботу у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології. Стосунки з Оленою проходять нові випробування. Тим часом Андрій Балюк відчуває, що йому некомфортно у цивільному житті, тому він шукає можливості долучитись до медичної допомоги породіллям на прифронтових територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі