В рамках тижня колядок Полякова разом з підопічними благодійного проєкту “Дитинство без війни” розчулили Єфросиніну і Tayanna до сліз

В рамках тижня колядок Полякова разом з підопічними благодійного проєкту “Дитинство без війни” розчулили Єфросиніну і Tayanna до сліз

А також співала з DZIODZIO та Юлією Саніною.

Поділитися:

В рамках тижня колядок, який Оля Полякова оголосила 7 січня, разом з підопічними благодійного проєкту “Дитинство без війни” співачка в прямому ефірі Instagram знову завітала в гості  до своїх зіркових друзів. Цього разу вони  щедрували та засівали у Маші Єфросиніної, Tayanna, Даріо Срна, Дзідзьо та Юлії Саніної. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова презентувала новорічний хіт «Чарівні Очі»

дитинство без війни

Першою до ефіру долучилася Маша Єфросиніна. Телеведуча ледве стримувала сльози. Вона зізналася,  що через постійну небезпеку часом здають нерви. Та коли побачила і почула дітлахів - розчулилась. Маша розповіла, що не вміє щедрувати. Тож діти пообіцяли її навчити. Натомість Оля Полякова зізналася, що під час новорічно-різдвяних свят любила їздити до бабусі в село в Київську область. Адже щоразу після колядок і щедрівок поверталася додому з величезною торбою цукерок. 

Засіяли діти разом із зірковою амбасадоркою і в директора з футболу "Шахтаря" Даріо Срна. Спортсмен розповів, що в Хорватії, звідки він родом, також є традиція щедрувати. 

А от хто дійсно знається на українських традиціях, то це DZIDZIO. Він розповів, як святкують на Львівщині і повінчував усіх так, як колись вчив його тато. Пам’ятає з дитинства колядки і ТAYANNA. Вона заспівала рідкісну щедрівку “Йосип старенький”, якої навчила її бабуся, чим розчулила Олю до сліз.

дитинство без війни

Зустрічала засівальників також Юлія Саніна. У жовтні минулого року український рок-гурт THE HARDKISS провів два благодійні концерти в Туреччині на підтримку проєкту “Дитинство без війни”. Між виступами фронтвумен гурту побувала в одному з готелів, де на постійній основі мешкають підопічні проєкту і зустріч з малечею її надовго вразила. Після колядок зізналась, що теж мріяла щедрувати, але такої можливості не було. А ще домовилася про кулінарний майстер-клас від Олі Полякової з приготування куті у прямому ефірі.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова завершила свою участь у «Танцях з зірками» та анонсувала дует із грузинським співаком 

Нагадаємо, що зібрані кошти благодійного фонду  “Дитинство без війни” витратять на лікування зубів та повний чек-ап здоров’я 652 дітей, які знаходяться за кордоном вже близько 10 місяців. 

Новини по темі