«Їй усе сподобалося»: Святослав Гринчук розповів про емоції доньки, яка пішла у перший клас та показав зворушливі сімейні кадри

Ведучий Святослав Гринчук відвів доньку у перший клас та показав зворушливі фото

Ведучий Святослав Гринчук відвів доньку у перший клас та показав сімейні кадри з Першого дзвоника

Поділитися:

Ведучий 1+1 Марафон та ТСН Святослав Гринчук розповів в ексклюзивному коментарі сайту 1plus1 про емоції доньки, яка пішла у перший клас та поділився зворушливими сімейними кадрами, зробленими 2 вересня під час свята Першого дзвоника.

Гринчук показав знімки, на яких позує з дружиною Христиною Дрогомирецькою та їхньою дочкою-першокласницею Дзвінкою. Ведучий зізнався, що свято Першого дзвоника пройшло для їхньої родини легко та з позитивними емоціями.

«Думали, що будемо всі хвилюватись, але все минуло дуже легко. Уночі в нас сильно гупало під час повітряної тривоги - ото і були найстресовіші години дня першого дзвоника, бо потім вже переважали  добрі емоції», - повідомив він.

Гринчук також розповів про школу, яку вони обрали для дочки:

«Обрали школу яка по-перше - недалеко від нашого дому, по-друге - мала непогані результати ЗНО і відгуки. Була зовсім невеличка «офіційна» частина, яка починалась із танців, щоб усі першачки розрухались, розслабились і забули про хвилювання», - поділився ведучий.

Святослав Гринчук
1+1 Україна
Святослав Гринчук
1+1 Україна

Він повідомив, що дочці настільки сподобалося у школі, що вона не проти повернутися туди завтра:

«Дзвінка казала, що їй усе сподобалось, особливо те, що видали буквар. Перший урок був у формі невеличкого квесту, діткам показували школу і укриття. Вчителька на доньку, за її словами, справила класне враження, а ще Дзвінка зустріла нині кількох знайомих ще з садочку дітей  - тому завтра теж не проти піти в школу», - розповів Гринчук.

Святослав Гринчук
1+1 Україна

Нагадаємо, сьогодні, 2 вересня першокласницями також стали дві доньки ведучого ЖВЛ Представляє Тімура Мірошниченко. У коментарі сайту 1plus1 зірковий тато поділився емоціями після першої урочистої лінійки своїх дітей Мії та Ангеліни та розповів, яку школу обрав для своїх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Попри дуже важку ніч»: Тімур Мірошниченко, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов та інші зіркові батьки показали зворушливі фото своїх дітей зі свята Першого дзвоника

Новини по темі