Ведучі 1+1 вимастилися фарбами і долучилися до благодійного забігу Color Run

Ведучі 1+1 взяли участь у благодійному забігу Color Run

Ведучі разом зі своїми дітьми взяли участь у кольоровому забігу.

Поділитися:

Ведучі 1+1 передали в ОХМАТДИТ обладнання для штучної вентиляції легеньУ неділю, 5 червня, в Києві відбувся третій щорічний Кольоровий забіг (Color Run). Ведучі каналу 1+1 пробігли різні дистанці, щоб зібрати канцелярські товари для дітей, які перебувають на лікуванні в ОХМАТДИТ.

Анатолій Анатоліч, Дмитро Комаров, Марічка Падалко, Марина Леончук, Валентина Хамайко та Олександр Попов разом зі своїми дітьми та домашнім улюбленцем долучилися до благодійної ініціативи.

Наше Холі мені навіть більше подобається, ніж оригінальне індійське. Найголовніше – що це благодійна місія. Через це хочеться бігти знову і знову! – розповідає Дмитро Комаров.

Відкривали кольоровий забіг діти та дорослі – долали дистанцію у 400 метрів. Одразу після них готувалися дорослі для дистанцій 3 та 6 км.

Протягом всього маршруту люди обсипали один одного кольоровими індійськими фарбами. Особливо щедро розфарбовували бігунів організатори на фініші.

Яскравим завершенням заходу став флешмоб: люди розділилися на дві команди і створили Живий Прапор України.

В Індії так зустрічають весну, а у нас вийшло, що проводжали весну і зустрічали літо. Величезна кількість людей прийшла на захід і усі разом зібрали багато фломастерів, олівців, фарб, які скоро передамо в Охмадит, – ділиться враженнями Анатолій Анатоліч.

The Color Run вперше відбувся ще у 2012 році в США. Цей забіг називають найщасливішими п'ятьма кілометрами на планеті, тому що це не просто марафон, а своєрідна спортивна вечірка.

 

#newbalance #colorrun2016

Фото опубликовано Марічка Падалко (@marichkapadalko)

 

@komarovmir Конкурс "Найди себя"

Фото опубликовано Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

 

перший чемпіонський забіг Гордія #newbalance #colorrun2016

Фото опубликовано Марина Леончук (@marina_leonchuk)

 

#сніданоквихідний #сніданок #colorrun2016

Фото опубликовано Александр Попов (@akter)

#colorrun2016 #newbalance

Фото опубликовано Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Новини по темі