Ведучий ТСН Святослав Гринчук в свій день народження закликає долучитися до великого збору на реабілітаційне обладнання для дітей

Святослав Гринчук закликає долучитися до великого збору на реабілітаційне обладнання для дітей

Навіть невеличка допомога не буде зайвою!

Поділитися:

Сьогодні, 16 січня, ведучий 1+1 Святослав Гринчук відзначає день народження. На своїй сторінці в Instagram він розмістив архівне дитяче фото, подякував усім за привітання та запропонував долучитися до збору коштів на реабілітаційне обладнання для дітей для львівської лікарні Святого Миколая, яке проводять його друзі зі "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс в рамках проєкту "Здійсни мрію дітей разом зі "Сніданок з 1+1"" на Dobro.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент України подякував 77-й десантно-штурмовій бригаді, яка отримала комплект засобів аеророзвідки завдяки "Голосу країни"

"Дякую всім, хто сьогодні надсилає привітання. Якщо хочете зробити цьому Містеру Шорти-1988 ще приємніше — закидуйте по кілька вітальних гривень за посиланням, яке я продублюю у шапці свого профілю. Вважайте, що пригостили мене святковою кавою. Це мої друзі зі "Сніданку з 1+1" проводять великий збір на реабілітаційне обладнання для діток для львівської лікарні святого Миколая! Жодна, навіть невеличка допомога не буде зайвою!"

Новини по темі