"Чи варто ділити росіян на "хороших" та "поганих"?", — розмірковує ведучий ТСН Святослав Гринчук

Ведучий ТСН Святослав Гринчук розмірковує, чи варто ділити росіян на "хороших" та "поганих"
Instagram/s_hrynchuk

Святослав Гринчук розповів, що мріє зробити після закінчення війни.

Поділитися:

Ведучий ТСН на 1+1 Святослав Гринчук вперше від зими побував у Львові, побачив рідне місто в цей складний час. Ведучий в інтерв'ю журналу "Країна" розказав, чому немає сенсу ділити росіян на "хороших" та "поганих" та що він мріє зробити після перемоги України у війні з росією.

Святослав Гринчук вважає, що абсолютно нічого дивного у поведінці росіян немає і нам має бути зовсім байдуже до них:

"Ми аналізуємо росіян за тим як вчинили би ми, а вони нас — так само. Дивуємось, чого вони не вийшли на мітинги й не повалили влади. Бо ми так зробили б. Вони ж не можуть допетрати, що ми від них хочемо. Навпаки, чекають, коли ми здамося.

Немає сенсу ділити росіян на хороших та поганих, надто багато для них уваги. Достатньо говорити про тих, хто прийшов сюди зі зброєю, щоб убивати українців. Щодо решти має бути байдуже".

Святослав Гринчук

Ведучий вже точно знає, що робитиме після перемоги України над російськими окупантами:

"Коли закінчиться війна, поїду Україною. Щоб закарбувати в  пам'яті поруйновані міста й усвідомити, якою ціною нам далася перемога. Багато часу проводитиму з сім'єю. А ще будемо довго-довго святкувати. Усі у світі дивуватимуться: "Ну що ті українці тішаться?".  Лише ми розумітимемо, яка в цьому велика справедливість".

Окрім болісних та серйозних тем, не обійшлося без традиційних для ведучого самоіронічних жартів. Наприклад, згадуючи свою юність, Святослав Гринчук у властивій йому манері пояснив, чого обрав колись саме журналістику:

"Хіба в 15 років роблять свідомі рішення? Думав, що міг би таке робити й з цього буде користь. Тому й вступив на журналістику". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Милі кадри: ведучий 1+1 Святослав Гринчук погодував кабанчика під час зйомок у Пущі-Водиці

А про зміни з плином років висловився теж оригінально:

"... їв горішки і подумав, що гарна з-під них коробочка. Треба залишити і щось у неї складати, знадобиться. Зателефонував дружині: "Знаєш, це таки сталося. Старість настала".

Святослав Гринчук

Як телеведучий Святослав Гринчук познайомився з дружиною та чи вдається йому роль батька, дивіться сюжет:

Фото: Instagram/s_hrynchuk

Новини по темі