Ведучого 1+1 Тімура Мірошниченка запросили на National Television Awards в Лондоні

Тімура Мірошниченка запросили на National Television Awards в Лондоні
Instagram/timur.miroshnychenko

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко особисто вручить одну з нагород під час престижної церемонії.

Поділитися:

Ведучого 1+1 та коментатора пісенного конкурсу Євробачення Тімура Мірошниченка запросили стати учасником британської телепремії National Television Awards в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, у якомі місті пройде фінал Євробачення-2023

Ведучий Тімур Мірошниченко, який 17 років є українським голосм пісенного конкурсу, погодився особисто вручити одну з нагород під час церемонії.

"Це величезна честь для мене — бути запрошеним на таку подію, бо це одна з найбільших подій в телевізійній індустрії у Великій Британії, яка вже 27 років збирає десятки тисяч глядачів безпосередньо в залі церемонії і мільйони телеглядачів перед екранами. Це надзвичайно приємно мені та водночас дуже відповідально. У мене буде можливість, у першу чергу, подякувати від імені українського народу всім британцям за їхню підтримку з перших днів повномасштабного вторгнення. По-друге, звісно, ще раз наголосити на тому, щоб світ не звикав до війни, щоб вони розуміли, через кого і через що це все відбувається, чому важливо не поступатися росії ні в чому, не піддаватися на їхні провокації, чому це важливо сьогодні як ніколи, з огляду на той ракетний терор, який вони влаштовують протягом цього тижня", — зазначив Тімур Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко планує усиновити дитину після війни: «Це вже прийняте рішення»

Організатори церемонії хочуть продемонструвати підтримку світу до України, а також підкреслити її перемогу на Євробаченні-2022, яка вразила всю Європу.

Церемонія нагородження National Television Awards транслюватиметься в прямому ефірі британського телеканалу ITV у четвер, 13 жовтня та пройде на OVO Arena Wembley у Лондоні. 

Новини по темі