"Ми дійсно готові були цілувати землю, бо нарешті вдома", — дружина ведучого 1+1 Тімура Мирошниченко про повернення в Україну

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Родина Тімура Мірошниченко повернулася додому: як переживали розлуку, розповіли у студії Сніданку з 1+1

Як родина ведучого 1+1 Тімура Мирошниченко повернулася додому, розказують у студії "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

2,5 мільйони українців, які виїхали з України на початку війни вже повернулися на Батьківщину. Вчора повернулась і родина ведучого 1+1 Тімура Мірошниченка: дружина Інна, донька Мія та син Марко. Тімур Мірошниченко — незмінний коментатор Євробачення,  а також ведучий денного шоу на 1+1 "Твій день". Інна — обличчя ранкового шоу на одному з телеканалів. Родина будувала плани та збиралась переїжджати у своє нове помешкання. Та все обірвалося 24 лютого, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Спочатку родина виїхала на захід країни, аби бути разом. Пізніше Інна з дітьми вирушила за кордон до Німеччини. Там ходили на мітинги на підтримку Батьківщини. Та днями Інна з дітьми повернулися. З цієї нагоди Інна виклала в Instagram щемливе відео, де цілує українську землю.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inna Miroshnychenko (@_inna_mi_)

Тімур та Інна кілька разів бачились за кордоном, коли Тімур виїздив у відрядження, однак емоції від повернення додому були сильнішими. Загалом Інна з дітьми пробула поза межами України 90 днів. Як родина переживала розлуку, розповіли безпосередньо у студії "Сніданку з 1+1". 

"Насправді діти реагували краще, ніж я готувалась. Я думала, що будуть сльози, тому що вони абсолютно татові діти. Мія на 100%, Марко на 99%. Тато гуляв, тато вкладав спати, тато грався... Ми намагалися їх розважати, відволікати. Ми не пояснювали, що ми тікаємо від війни", — розповідає дружина Тімура.

Інна зізнається, що хотіла не просто поцілувати землю, а й побігати по полю, однак розуміла, що може бути небезпечно.

"Коли ти їдеш на роботу, навіть на кілька місяців, у тебе є термін і ти розумієш. А ми їхали, не знаючи, повернемось завтра чи ніколи. На усіх мітингах ми ридали, бо усі хочуть додому. І ми дійсно готові були цілувати землю, бо нарешті ми вдома".

Дружина Тімура зізнається, що окрім чоловіка, дуже скучила за українським сервісом:

"Коли ти їдеш у відпустку на кілька днів, ти налаштований на відпочинок, а коли ти там живеш, то розумієш, що так класно, як в Україні, немає ніде".

Інна з дітьми 2,5 місяці пробула у Мюнхені, в Німеччині, де були їх друзі, які могли допомогти та підтримати:

"Ми навіть не відкрили рахунок у банку, бо ми не встигли за цей час".

Серед основних причин повернення додому була відсутність житла. Інна навіть не подавала документів на тимчасовий захист. Однак, основним було рішення Тімура, що родина має бути разом, попри війну та повітряні небезпеки:

«За будь яких обставин, коли всі разом, простіше вирішувати будь-які питання. Також дітям потрібен батько. Відстань лише зміцнила сімейні цінності, сімейні стосунки. Звісно, ми постійно були на зв’язку».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inna Miroshnychenko (@_inna_mi_)

Інна називає однією з основних причин повернення страх травмувати дітей відсутністю повноцінної родини, оскільки вона не хотіла так швидко повертатися і було страшно:

«Житло у нас було тимчасове і я сказала чоловіку, що нам потрібно думати, що робити далі. Тімур сказав повертатися додому. Якщо чоловік каже, то я розумію, що він взяв на себе відповідальність за це рішення і інтуїтивно я розуміла, що це правильно. Що буде складно, але нам потрібно бути разом».

Інна розповідає, що до тривог в Києві ставиться спокійно. Донька Мія розуміє, що тривога – це щось тривожне, а син Марко звертає увагу, коли чує, але не розуміє, що це означає. 

Тімур та Інна мали, як і всі українці, свої грандіозні плани, тепер же хочуть хоча б разом відпочити:

«Ми бачили такі красиві місця, і не могли ними насолодитися. Ти бачиш якесь диво природи, а тобі боляче, бо ти хочеш бути вдома і щоб там не було війни. Ти розумієш, поки всі милуються цією красою, тобі хочеться кричати: в нас вбивають людей. Звісно, хочеться, щоб це був Крим, бо діти ніколи його не бачили. Де б я не була, я постійно думаю: а в нашому Криму краще».

Тімур розказав, як завдяки дружині він схуд на 10 кілограм:

«Ти ж коли дивишся, як людина займається, це не так складно, а результат прекрасний, ти теж втягуєшся».

Інна зізнається, що мотивує і чоловіка, і дітей лише власним прикладом. Вона просто займається, і нікого не примушує. Просто працює над собою, а інші доєднуються.

Про повернення родини Тімура Мірошниченко до України дивіться сюжет: 

Новини по темі