VERA KEKELIA презентувала запальну пісню для Нацвідбору на Євробачення-2019

Віра Кекелія, прем'єра пісні

Новий сингл вже претендує стати хітом.

Поділитися:

Фаворитка Національного відбору на Євробачення-2019 VERA KEKELIA презентувала композицію «WOW», з якою побореться за право представляти Україну на міжнародній сцені конкурсу. Сингл співачка опублікувала на офіційному Youtube-каналі.

Віра зізналася, що своїм виступом хоче надихнути слухачів вірити в себе та здійснювати свої мрії вже зараз:

«В основі цієї пісні лежить частково моя особиста історія, яка, я впевнена, близька кожному. У всіх рано чи пізно буває період розчарування - в собі, інших, світі навколо. Але якщо повірити в себе і свої сили, то все можна змінити.

Моя пісня про те, що саме за вірою приходять зміни на краще, і кожен з нас в силах створити свій WOW-світ, в якому хочеться жити.

ЧИТАЙТЕ АТКОЖ: DUDA презентував гостросюжетний кліп на пісню «Не отпускай»

Співачка виступить в першому півфіналі 9 лютого під номером 3. VERA KEKELIA вперше бере участь у Національному відборі, але за період сольної кар'єри вже встигла підкорити слухачів сильним вокалом і харизмою. Її дебютний сингл Похожи високо оцінили користувачі Інтернету, а кліп на дуетну композицію Тобі з музикантом DUDA порівнюють з короткометражним фільмом. Віра також є учасницею проекту Жіночий Квартал студії Квартал 95.

Новини по темі