DUDA презентував гостросюжетний кліп на пісню «Не отпускай»

Роман Дуда: прем'єра кліпу

Нова пісня співака ― про справжні почуття.

Поділитися:

Український співак, автор пісень і музикант DUDA (Роман Дуда) представив захоплюючий кліп на нову композицію «Не отпускай» на офіційному YouTube-каналі. Ідея композиції криється в бажанні головного героя кохати і слідувати за тією, яка нехтує його почуттями.

Однак у кліпі режисер подарував героїні шанс все виправити. За сюжетом, дівчина відчайдушно тікає від переслідування і бореться за життя головного героя.

Своєю композицією я закликаю людей обов'язково знаходити компроміси у стосунках і цінувати хвилини, проведені разом, - каже DUDA.

DUDA зізнається, що в основу пісні покладена історія його близьких знайомих, які обпеклися в коханні. Зйомки кліпу проходили взимку, недалеко від Києва і тривали близько тижня.

«Було дуже холодно, сховатися було ніде. У нашому розпорядженні - тільки поле і автомобільна заправка. Але ми відігрівалися в машинах, пили чай і багато жартували - це допомагало роботі», - згадує DUDA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VERA KEKELIA і DUDA виконають дуетну композицію  у фіналі Танців з зірками

Аранжувальником і саунд-продюсером композиції виступив Віталій Телезін, режисером кліпу став Тимофій Китаєв. Автор музики і слів - Роман Дуда. Нагадаємо, раніше DUDA презентував шанувальникам пісні «Зодіак» і «Подорожуючи», а також записав дуетні композиції зі своїм наставником в Голосі країни Сергієм Бабкіним «Крила» і дружиною VERA KEKELIA «Тобі».

Новини по темі