Весела осінь: Які комедійні серіали покаже 1+1 у новому сезоні

Канал 1+1 запускає лінійку комедійних серіалів в осінньому телесезоні | 1+1
1plus1.ua

Буде цікаво!

Поділитися:

Телеканал 1+1 цього сезону приготував для мільйонів глядачів справжню комедійну осінь. У новій серіальній лінійці українці знову зустрінуться з невгамовними гуцулами з села Великі Вуйки, слідкуватимуть за сімейними перипетіями двох родин з однаковими прізвищами, повернуться в 90-ті роки разом із Дзідзьо та покуражаться з веселим пенсіонером-папіком.   

Вже цієї осені на 1+1 відбудеться прем’єра чотирьох нових комедійних серіалів — «Великі Вуйки» («1+1 Продакшн»),  «СидОренки-СидорЕнки» (IQ Production), «Відморожений» (продакшн «ОСНОВА ФИЛЬМ») і «Папік» («Квартал 95»). А до початку першої прем’єри в ефірі 1+1 транслюватиметься популярний серіал «Свати».  

«Ми пишаємося тим, що вдалось зібрати достатньо сильний сезон серіалів для наших глядачів. Від осені та до самого нового року українці зможуть проводити свої вечори разом із легкими та по-справжньому народними комедіями. Сподіваємося, що веселі та позитивні герої у виконанні популярних українських акторів і запрошені зірки, які з’являться в наших серіалах у незвичних амплуа, не залишать байдужими глядачів. З нетерпінням чекаємо на результати перегляду та вже працюємо над новими задумами!»,— коментує Максим Кривицький, керівник «Телевізійного бізнесу», генеральний продюсер каналу 1+1.

Перші кадри очікуваних серіалів із комедійними героями можна побачити вже зараз у веселому анонсі:

На відео зібралися разом персонажі всіх чотирьох проектів, які за сюжетом спілкуються одне з одним за допомогою телефону.  Першими з’являються в кадрі відомі гуцули Іван Петрук і його кум Бодя. І це означає, що восени культовий серіал «Останній москаль» повертається на екрани 1+1 у вигляді спін-офа «Великі Вуйки»

Улюблені персонажі — гуцульські мушкетери Іван, Бодя, Штефко та сільський голова Микитюк у новому  сезоні покинуть рідні Карпати та поїдуть підкорювати Київ. Вуйки у столиці будуть домагатися будівництва дороги до рідного села на зустрічі з самим Міністром інфраструктури. Столиця приготує для вуйок цілу купу смішних пригод і незручних ситуацій, які вони пройдуть із гумором і властивою їм простотою, добротою та дитячою безпосередністю. 

У «Великих Вуйках» з «Останнього москаля» з’являться також жіночі персонажі — дружина Боді Марічка та закохана у Штефка сільська продавчиня Ірка. Нових героїв у серіалі зіграють відомі актори Анна Кошмал, Артур Логай, Інна Приходько й Арам Арзуманян. Крім того, з’явиться в комедії цілий десант українських зірок — Надія Мейхер, Михайло Поплавський, Евгеній Кот, Катерина Кухар, Дмитро Коляденко, Ігор Ласточкін та інші.   

«Альо, ну що ви там», — передають телефонну естафету Іван і Бодя іншим персонажам — СидорЕнкам. Чи то СидОренкам? У центрі сюжету ще одного комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки»  дві українські сім'ї з однаковим прізвищем, але різним наголосом. Сім’ї мають різний соціальний статус — одна з них багата, а інша бідна. Проте об'єднує їх не тільки однакове прізвище, але ще й перипетії минулого: через 16 років однофамільці дізнаються, що їхніх дітей переплутали в пологовому будинку.

У цій легкій комедії глядач побачить, як дві сім’ї з абсолютно різними цінностями, звичаями та манерами будуть взаємодіяти одна з одною, вирішувати сімейні непорозуміння та жартувати над собою. 

Головні ролі в проекті виконують відомі українські актори. Багате подружжя зіграють Дмитро Суржиков та Олеся Власова, а їхнього сина — молодий український актор Петро Ніньовський. Героїв бідної сім'ї гратимуть Ксенія Вертинська, Валерій Швець, Лев Сомов і Євген Шекера

«Тут папік на другій лінії, з’єдную!», — відповідає на телефонний дзвінок вуйкам один із Сидоренків. Ще одна прем’єра цієї осені на 1+1 — лірична комедія «Папік». Головним героєм серіалу є харизматичний пенсіонер, який у молодості був відомим актором. Але сьогодні він втратив популярність і любов своїх фанаток.

Сумуючи за юністю й успішною кар’єрою, доведений до відчаю пенсіонер хоче звести рахунки з життям. Але перед смертю він вирішує наостанок сходити в модний барбершоп і зробити стильну зачіску. У хіпстерському салоні чоловік розслабляється та його тягне на останню веселу пригоду в житті. Так, вже відриваючись по повній в одному з нічних клубів, він знайомиться з дівчиною — мисливицею на «папіків», яка приймає його за успішного мільйонера. 

Головні ролі в проекті виконують Станіслав Боклан і Дар'я Петрожицька. Також у серіалі грають Сергій Сипливий, Олеся Жураковська, Катерина Кістень, Віра Кобзар, В'ячеслав Гіндін, Михайло Кукуюк та інші.  

«Привіт, Сидоренки! О, і вуйки тут! Тільки ж давай ще наберемо Мішу — того, що відморожений», — продовжує розмову папік і телефонує до Дзідзьо. Дзідзьо, він же Михайло Хома, головний актор у серіалі «Відморожений». Народний улюбленець зіграє в комедії веселого та трішки дивного персонажа, якого теж зватимуть Міша, а прізвище — Дзідзюк.

За сюжетом, Михайло став частиною наукового експерименту — його випадково заморозять у кріокамері, де він проведе довгих 23 роки. Герой прокинеться вже в сучасному світі, але відчуттями та звичками застрягне в лихих 90-х. «Відморожений» Дзідзьо буде жити в селі Вишневе під Києвом разом із родиною свого брата. Але інші герої не завжди будуть раді співжиттю з дивним родичем із 90-х. 

У серіалі знімаються Всеволод Шекита, Катерина Вишнева, Влада Глєба, Григорій Лещенко, Ярослав Шахторин, Сергій Либа, Надія Кугай і Борис Книженко.  

«Бери своїх,  давай до нас!», — запрошують серіальні герої всіх глядачів приєднатися до комедійної осені на 1+1. 

Новини по темі