Весільна сукня онуки Грейс Келлі така чарівна, що від неї важко відвести погляд

У якій сукні пішла під вінець онука Грейс Келлі | Королівська родина | 1+1
Фото:@charlottexcasiraghi

Романтичний прованс!

Поділитися:

Днями ЗМІ сколихнула новина про таємне вінчання внучки відомої княгині Монако Грейс Келлі — Шарлотти Казірагі та продюсера Дмитра Рассама, яке відбулося 29 червня. Про подію стало відомо після того, як наречена опублікувала декілька весільних світлин на своїй сторінці в Instagram.

Пишне весілля молодята відсвяткували ще на початку місяця, 1 червня, а от вінчальна церемонія стала сюрпризом для всіх, окрім, певно, найрідніших.

Для особливої події молодята обрали й особливе місце – невеличку каплицю абатства Сент-Марі-де-Пердон у Провансі, неподалік лавандових полів. Пара не була готова зустрічати несподіваних гостей, тож про місце проведення вінчання запрошені дізналися безпосередньо в день заходу.

Для вишуканої церемонії 32-річна Шарлотта обрала білу напрочуд роматичну та ніжну сукню з незвичайними аплікаціями та басками від Giambattista Valli. Доповнила образ наречена вельоном і лаконічними прикрасами з діамантами.

На нареченому – стильний світлий костюм і класична блакитна сорочка. Яскравим акцентом його образу стала гірчична краватка.

Фото:@charlottexcasiraghi

Нагадаємо також про попередні весільні образи Шарлотти Казірагі. Для весільної церемонії наречена вподобала одразу дві сукні. Першою стало сміливе міні від Saint Laurent, а вже під вечір Шарлотта вбрала традиційну білу сукню від Chanel Couture.

Фото:@charlottexcasiraghi

Також зазначимо, що пара виховує сина Бальтазара. Хлопчик з'явився на світ у листопаді 2018 року.

У якій сукні виходити заміж у цьому сезоні – радить модний фешн-стиліст «Сніданку з 1+1» Андре Тан:

Читай також матеріали про інші весільні церемонії на нашому сайті:

1. Чотири розкішні сукні: Якими були весільні вбрання Аліни Гросу

2. Дженніфер Лопес планує вперше повінчатися

3. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

4. Донька Арнольда Шварценеггера вийшла заміж за відомого голлівудського красеня

Новини по темі