Дженніфер Лопес планує вперше повінчатися

Дженніфер Лопес збирається вінчатися
gettyimages.com

Ми вже в очікуванні!

Поділитися:

Ще з початком весни голлівудська поп-діва Дженніфер Лопес інтригує фанів своїм майбутнім весіллям із бейсболістом Алексом Родрігесом. Нещодавно на офіційному You-Tube-каналі зірки з'явилося відео, у якому вона поділилася ексклюзивними подробицями свого особливого дня. 

У відео співачка говорить на особисті теми з колегами. На запитання: «Коли ви плануєте одружуватися?», - Дженніфер відповіла, що вже ще не скоро. 

Це станеться наступного року. Я б хотіла велике весілля. Цього разу хочеться влаштувати церемонію у церкві. У мені ніколи не було такого досвіду. 

Фото: @jlo

Артистка також пригадала свої попередні шлюби:

«Я була в шлюбі три рази. Один тривав дев'ять місяців, інший - 11 місяців, так що я не зараховую їх. Але я була одружена з Марком Ентоні протягом 10 років, і у нас є діти. Здається, що в шоу-бізнесі ви завжди оточені людьми і вам не самотньо, але це не так. Тому ви завжди хочете знайти того, хто буде поруч з вами по-справжньому. Перші два рази я відчувала, що якщо вийду заміж, то у мене буде чоловік, який дасть мені це відчуття, але це погана причина, щоб одружуватися. Потрібно знайти людину, яка з кожним днем ​​буде робити вас кращою».

Дізнавайся деталі у відео: 

Як Алекс Родрігес робив пропозицію Дженніфер Лопес - дивись у відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Сексуальна Дженніфер Лопес оголила сідниці на власному концерті

2. Дженніфер Лопес похизувалася пресом у розкішному образі

3. Весілля Дженніфер Лопес коштуватиме понад 15 млн доларів

Новини по темі