Весільні пригоди та швидкісні перегони: що подивитися на цьому тижні на "1+1 Україна" (телепрограма)

Які фільми покажуть на 1+1 Україна: телепрограма з 14 по 16 червня

Добірка фільмів на цей тиждень, які покажуть на "1+1 Україна".

Поділитися:

Цього тижня на "1+1 Україна" транслюватимуть чимало фільмів із захопливими сюжетами та популярними акторами. Розповідаємо, які кінострічки ви зможете переглянути з 14 по 16 червня.

Форсаж - 4 (п'ятниця. 20.00)

Четверта частина популярної автомобільної франшизи знову повертає глядачів до витоків історії про Домініка Торетто та Браяна О'Коннера. Після років втечі та розлуки, герої знову змушені об'єднати зусилля, щоб зупинити небезпечного наркобарона. В пошуках справедливості, Домінік повертається до Лос-Анджелеса, де його шляхи перетинаються з Браяном О'Коннером, який тепер працює на ФБР. Обидва герої вимушені об'єднатися, щоб проникнути в небезпечний підпільний світ наркоторгівлі та зупинити могутнього наркобарона. Під час виконання завдань вони стикаються з небезпеками, які змушують їх покладатися один на одного більше, ніж будь-коли раніше.

Чи вдасться їм втілити цей план, дізнайтеся вже цієї п'ятниці о 20:00 на "1+1 Україна".

Форсаж - 5 (п'ятниця. 22.05)

"Форсаж 5" – це п'ята частина популярної франшизи про стрітрейсерів і кримінальний світ. Цього разу, Домінік Торетто та його команда опиняються в Бразилії, де їм доведеться виконати надзвичайно ризиковану і масштабну справу, яка може змінити їхнє життя назавжди. Після втечі з в'язниці, Домінік Торетто та його найближчі друзі вирішують виконати останнє велике завдання, щоб забезпечити собі свободу. Однак на їхньому шляху з'являються нові вороги, включаючи федерального агента Люка Гоббса, який має намір зловити Домініка та його команду. Водночас вони об'єднуються з новими союзниками та використовують усі свої навички для виконання небезпечної і майстерної справи, яка вимагатиме від них максимальних зусиль та бездоганної координації.

фільми

Як розвиватимуться події героїв франшизи після "Форсажа 4",  дізнайтеся вже цієї п'ятниці о 22:05 на "1+1 Україна".

Мамма Міа! 2 (неділя, 17:05)

Яскрава музична комедія, що повертає глядачів на чарівний грецький острів Калокаїрі, де вони знову зустрінуться з улюбленими персонажами та поринуть у світ веселощів, кохання та незабутніх пісень ABBA. Продовження улюбленого мюзиклу розкриває нові грані історії Донни та її доньки Софі, сплітаючи минуле і теперішнє у захоплюючу історію про родину, дружбу та любов.

Дія фільму розгортається як у минулому, так і в теперішньому часі. У центрі сюжету – Софі, яка готується до відкриття готелю на острові Калокаїрі та шукає відповіді на питання про своє минуле. Глядачі дізнаються більше про молодість Донни, її стосунки та подорожі, що привели до народження Софі. Цей фільм наповнений сміхом, танцями та піснями, які роблять його справжнім святом для душі.

Поринь у світ літа та веселощів із чудовою музикою ABBA вже цієї неділі о 17:05 на "1+1 Україна".

Скажене весілля - 3 (неділя. 21.00)

Продовження популярної української комедійної франшизи, яка знову переносить глядачів у світ незабутніх пригод. У цій частині герої знову опиняються в кумедних ситуаціях, пов'язаних зі світом весіль та сімейних свят. Стрімка подія викликає ряд неймовірних подій, які змушують героїв переосмислити свої ставлення до життя та стосунків. 

У третій частині популярної комедії події розгортаються через чотири роки після останнього "Скаженого весілля" і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини Середюків – Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім’ї він обрав екзотичну пару – дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях Середюків, тож на телеглядачів знову чекає "Скажене весілля".

Весільні пригоди родини Середюків вже цієї неділі о 21:00 на "1+1 Україна".

Таксі (неділя. 23.00)

"Таксі" — французька комедія, що поєднує у собі елементи бойовика та пригод. Режисер Люк Бессон створив стрічку, яка завдяки своєму динамічному сюжету та гумору завоювала популярність у всьому світі.

Даніель — колишній кур'єр піцерії, який нарешті здійснює свою мрію стати таксистом. Він дуже швидкий на дорозі та має потужну машину, оснащену як для перегонів. Одного дня він зустрічає Емільєна, незграбного поліцейського, який не може скласти іспит на водійські права. Емільєн випадково дізнається про здібності Даніеля та пропонує йому допомогти в обмін на його мовчання про перевищення швидкості. Разом вони беруться за розслідування справи про банду грабіжників, які грабують банки.

фільми

Що ж чекає їх на цьому шляху? Чи зможуть вони виконати свої завдання та знайти спільну мову? Дізнайтеся вже цієї неділі о 23:00 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі