Відомий шеф-кухар Джеймі Олівер опублікував рецепт українських пампушок: "Використовуймо силу їжі, щоб передати любов нашим українським братам і сестрам"

Відомий шеф-кухар Джеймі Олівер виклав на свій YouTube-канал рецепт українських пампушок: назвав їх "неймовірним часниковим хлібом"

Він зробив це відео для підтримки українців та заклику про допомогу нашій країні через російську агресію.

Поділитися:

Відомий британський шеф-кухар та автор популярних книг і телепрограм на теми кулінарії Джеймі Олівер, у знак підтримки України у війні, яку розпочала росія, виклав на свій YouTube-канал рецепт українських пампушок, назвавши їх "неймовірним часниковим хлібом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паляниця на сковороді: легкий рецепт хлібу з мінімумом інгредієнтів ("Сніданок. Онлайн")

Джеймі брав участь у кампанії #CookForUkraine. Вона покликана зібрати гроші на допомогу дітям та сім'ям в Україні, які стали переселенцями, а також звернути увагу на українську кухню та культуру й підвищити проінформованість світу про гуманітарну кризу в країні. Після початку російської агресії та повномасштабного вторгнення росії в Україну ця ініціатива стала трендом у соцмережах. Аналогічна кампанія була на підтримку Сирії #CookForSyria.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прості рецепти хліба у домашніх умовах: без дріжджів, на кефірі, содовий хліб

Підтримка Олівера була важливою, адже він має 5 мільйонів підписників на своєму YouTube-каналі. Джеймі закликав тих людей, які готують вдома або професійно, організувати благодійну акцію з розпродажем домашньої випічки абощо, щоб допомогти тим, хто нині потребує цієї допомоги:

Ви, прекрасні люди, теж можете взяти участь в акції #CookForUkraine — чи то приготуванням домашньої їжі, чи організацією продажу випічки, чи організацією вечері в клубі… Використовуймо силу їжі, щоб передати любов нашим українським братам і сестрам!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини по темі