"Ми не можемо програти цю битву", — Стінг перервав виступ у Польщі, щоб підтримати Україну (відео)

Стінг перервав виступ у Польщі, щоб підтримати Україну (відео)
Instagram/theofficialsting

Співак Стінг перервав свій концерт у Варшаві, щоб підтримати Україну.

Поділитися:

Британський музикант Стінг на концерті у Варшаві  30 липня призупинив виступ, щоб підтримати Україну. У своєму зверненні він заявив, що війна, розв'язана росією — це абсурд, побудований на брехні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ви не перестаєте співати навіть у найважчі хвилини», – переможець британського шоу The Voice 2021 Крейг Едді розповів про своє захоплення українцями

"Демократія піддалася нападу, вона атакована в кожній країні світу. Якщо ми не будемо захищати її, ми втратимо її назавжди. Демократія — це іноді безлад. Демократія — це розчарування. Демократія буває неефективною. Потребує постійної уваги. Але за неї все ж варто боротися", — поділився своїми роздумами Стінг.

Співак зазначив, що альтернативою демократії є насильство, гноблення, поневолення та мовчання:

"Ця альтернатива називається тиранією, а будь-яка тиранія базується на брехні. Чим більше тиранія, тим більше брехня. Тиран бреше своєму народові та світу, і насамперед він бреше сам собі. Потрібно ризикнути та відстояти своє право говорити правду. Наш розум повинен залишатися вільним, ми повинні захищати свободу, бути собою у своєму розумі та тілі".

Стінг наголосив на тому, що правда має бути обов'язково почутою:

"Війна в Україні – це абсурд, побудований на брехні. Якщо ми проковтнемо цю брехню, вона нас з'їсть. Але брехня страшенно боїться правди. Правда повинна бути почута. Ми не можемо програти цю битву".

Дивіться повне звернення Стінга до глядачів на концерті у Варшаві:

Ще на початку війни Стінг надіслав щедру допомогу Україні та заявив, що не буде співати для російських олігархів.

Новини по темі