«Ви не перестаєте співати навіть у найважчі хвилини», – переможець британського шоу The Voice 2021 Крейг Едді розповів про своє захоплення українцями

Голос країни
Переможець британського шоу The Voice 2021 Крейг Едді розповів про своє захоплення українцями та зізнався, що є фанатом українського «Голосу країни»
Instagram/craigeddiee

Співак Крейг Едді висловив свою підтримку Україні та розповів, що є фанатом українського "Голосу країни".

Поділитися:

Переможець британського шоу The Voice 2021 Крейг Едді (Craig Eddie) підтримав Україну та розповів, що є прихильником українського «Голосу країни» й дуже чекає на його повернення. 

29 липня відбувся благодійний футбольний поєдинок на підтримку України Match for peace #StopWarInUkraine між командами «Евертон» Ліверпуль та «Динамо» Київ. На цьому матчі разом з іншими зірками виступив і Craig Eddie. В ексклюзивному коментарі, який він дав під час матчу, співак сказав:

"Привіт, Україно. Увесь світ підтримав вас і підтримав свободу і добро. Кожен знає, що українці – найхоробріший народ. Ви не перестаєте співати, навіть у найважчі хвилини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Квіти мінних зон»: «Океан Ельзи» випустили нову пісню, якою розпочали збір коштів на авто для ЗСУ

Зізнався Крейг також у тому, що дуже любить українське шоу "Голос країни":

"Я великий фанат України та української адаптації шоу «Голос країни». І я знаю, що нинішній сезон був призупинений через війну. З нетерпінням чекаю, щоб проєкт повернувся, і українська пісня пролунала на весь світ".

Новини по темі