Співак Стінг надіслав щедру допомогу Україні та заявив, що не буде співати для російських олігархів

Співак Стінг надіслав щедру допомогу Україні та заявив, що не буде співати для російських олігархів
соцмережі

Легендарний британський музикант та співак підтримав Україну у боротьбі з російським агресором.

Поділитися:

Сьогодні Help Ukraine.center повідомив, що отримав щедру фінансову допомогу від британського співака Стінга та його дружини Труді Стайлер. Окрім цього, сім'я Стінга відправляє на склад центру у Польщі велику партію гуманітарної допомоги з Великої Британії: медикаменти, їжу, одяг, теплі ковдри, необхідне для дітей та їхніх мам, які втікають від конфлікту, перебувають у заручниках війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолівудська зірка Шенон Догерті: "Це війна, яка торкається ВСІХ нас, ми повинні продовжувати"

Раніше в інтерв'ю виданню Mirror Cтінг зазначив, що «нажаханий» недавніми подіями в світі і «не буде грати жодних шоу для тих, хто пов’язаний з режимом» у майбутньому:

"Жоден олігарх у Британії, росії чи будь-де ще не в змозі замовити концерт, весілля чи вечірку. Ці дні минули".

Від перших днів війни, коли росія напала на Україну, світова спільнота активно підтримує українців у боротьбі з російською агресією. Окрім соладірності з нашим народом, знаменитості активно допомогають фінансово і не тільки. Наприклад, відомо, що пожертвування українцям зробили Дженніфер Еністон, Леонардо Ді Капріо, Сара Джесіка Паркер, Белла Хадід тощо. Міла Куніс та Ештон Катчер зібрали більше, ніж 20 мільйонів доларів, також подружжя Бекхемів розпочало збір коштів на підтримку України. 

Новини по темі