Вийшов постер і тизер романтичної комедії «Сусідка» з Ксенією Мішиною

Вийшов постер і тизер романтичної комедії «Сусідка»  з Ксенією Мішиною

3 березня 2022 у всеукраїнський прокат вийде вітчизняна романтична комедія «Сусідка» від компанії F Films — продюсерів фільмів «Свінгери» та «Свінгери 2».

Поділитися:

У головних ролях стрічки знялися актори Артемій Єгоров та Ксенія Мішина (відома за телепроектами «Холостячка», «Кріпосна», переможниця шоу «Танці з зірками» та суддя «Україна має талант»). Авторкою сценарію фільму стала відома письменниця Ірена Карпа, режисеркою – Наталя Пасеницька.

За сюжетом, затятий холостяк і гульвіса Петро (Артемій Єгоров) — мрія усіх дівчат — закладається зі своїм найкращим другом Олегом (Олексій Комаровський) на «порш», що зможе прожити місяць під одним дахом з жінкою.

сусідка фільм

Так у його лофті з'являється Вероніка (Ксенія Мішина) — елегантна вчителька музики, молодша сестра Олега, яку Петро знає з дитинства. Вона пішла від чоловіка-тирана і найближчий місяць зайнята пошуком роботи і нового житла. Але сюрпризом для Петра стала поява в його оселі... дітей Вероніки, розбишак-другокласників, які перевернуть життя мачо догори дригом. 

У першому тизері творці фільму заявляють привабливий образ харизматичного головного героя, розмаїття яскравих київських локацій та інтригують тим, як складатимуть відносини між мачо та його випадковою сусідкою по квартирі — розлученою вчителькою з дітьми.

мішина сусідка фільм

«Ми хотіли створити для глядачів ефектну, смішну та легку романтичну історію, яку буде приємно подивитися під час весняних свят як молодим парам на побаченні, так і сімейним подружжям, яким будуть особливо близькі гумористичні ситуації, пов’язані з дітьми» — каже продюсерка проекту Олеся Ногіна (F Films).  

сусідка фільм фото

«Це моя перша комедійна роль, і мені дуже цікаво було знайти нові фарби та інтонації для образу Вероніки в своєму акторському арсеналі,  — каже виконавиця головної ролі Ксенія Мішина. – Між нашими з Артемом героями відбуваються і словесні баталії, і комічні побутові конфлікти, і справжні пригоди – це було цікаво грати,  і за нашими стосунками має бути цікаво спостерігати глядачам».

Мішина Сусідка

Як саме розгортатиметься ця комедійна романтична історія — можна буде побачити у кінотеатрах з 3 березня. Фільм створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно, прокатником стрічки стала компанія B&H, телепартнером – канал 1+1.

Новини по темі