Вікторія Бекхем довела, що total black – це не нудно

Вікторія Бекхем довела, що total black – це не нудно (фото) | 1+1
Фото: Getty Images

Мати святковий вигляд можна і без яскравих суконь.

Поділитися:

Кожен вихід дизайнерки Вікторії Бекхем у світ – це взірець елегантності та стилю. Зірка не любить лоск і пафос, натомість віддає перевагу стриманості й вишуканості. Понад те, Вікторія точно знає, як підкреслити переваги своєї фігури.

Так, днями дизайнерка завітала на вечірку, яку організовувала спільно з домом Sotheby's до 275-ї річниці існування аукціону. Для заходу Вікторія Бекхем обрала total black образ, який аж ніяк не назвеш нудним. Блуза з рюшами а-ля фламенко зробила лук святковим, а улюблений фасон брюк із високою талією підкреслив струнку фігуру зірки.

Девід Бекхем також прийшов підтримати дружину. Цікаво, що його лук повністю відповідав стилю Вікторії – спортсмен вподобав чорний костюм. Ідеальна пара!

Фото: instagram/victoriabeckham

Схоже, стильний couple look – фішка подружжя Бекхемів. Уже не вперше вони з’являються на світському заході й ідеально пасують одне одному. Зокрема, нещодавно пара завітала на церемонію премії «Чоловік року» журналу GQ, для якої вдягнула стильні чорно-білі костюми.

Також нагадаємо, що цьогоріч Вікторія і Девід святкували 20-у річницю шлюбу. Яке побачення подружжя влаштувало до знакової дати – дивись у відео:

Ще більше цікавого про зіркове подружжя читай за посиланнями:

1. Чому Вікторія Бекхем боялася залишатися з чоловіком наодинці

2. Вікторія Бекхем у червоному топі побувала на побаченні з чоловіком

3. 20 років разом: Солодкі фото Вікторії та Девіда Бекхемів

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі